BAMBULA!!!!

Geneva

Senior member
Učlanjen(a)
25.09.2012.
Broj reagovanja
0
Pazi ovako...meni je to radio komsija koji pravi plovke, tako da se radio na masini za iste.
Brutalno su se pokazale te bambule.
Vreme izrade je smanjeno bar za 50%.

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Valjda će naredna godina da bude bolja. Gorna #8 a donja #12.

Prilozi

• bambula.jpg
    bambula.jpg
    201,3 KB · Pregleda: 208

MarkoTimokRiver

Senior member
Učlanjen(a)
18.12.2009.
Broj reagovanja
0
KAd nisi hteo da se spustis do mene i da se napecash.Ja svaki dan po tridesetak i vise,sto sitnih sto "lepih" ali kilasi slabo ove godine.

Samo ih na mravici cepam,odeljem na brzaka i ljushti hehe

2s5xylv.jpg

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Maleri Marko, maleri... Kad sam imao vremena i mogao, reka je bila mutna, kad me stegnu obaveze reka lepota jedna i tako....

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
sto ne probas od foama da ih pravis,jednostavniji su,laksi za pravljenje,a lovni podjednako kao balza mravi  :yeswink: :hammer:

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Bambula je koliko znam Mixmaster-ov pronalazak...mrav od balze nema nikakve veze sa njom,i ne spada pod naziv ''bambula''...  :yeswink:

MarkoTimokRiver

Senior member
Učlanjen(a)
18.12.2009.
Broj reagovanja
0
Nisam ni rekao da je bambula vec sam Strelcu pustio sliku na sta lovim klenove ovih dana mada pravim i bambule.
Mrav je od balze jer je tezi od foama i kada padne na vodu vise "bucne" i tako privuce paznju klenovima.Od balze mogu lepo da oblikujem kuglice za telo.

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
MarkoTimokRiver je napisao(la):
Nisam ni rekao da je bambula vec sam Strelcu pustio sliku na sta lovim klenove ovih dana mada pravim i bambule.
Mrav je od balze jer je tezi od foama i kada padne na vodu vise "bucne" i tako privuce paznju klenovima.Od balze mogu lepo da oblikujem kuglice za telo.
Marko,odgovor se ne odnosi na tebe,nego na Gruju... :yeswink: :tbumb:mrav ti je dobar,nista nisam reko,samo peckaj  :tbumb: :tbumb:

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
kako oblikujes kuglice za telo i glavu...ja imam balzu u letvicama,pa isecem na kockice pa onda smirglom p220 smirglam do besvesti dok ne ispadnu loptice  :) :hammer:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Balza se najlakse obradjuje na udici u slucaju da ne zelis da uradis prvo seriju tela na struznici ili improviziranoj struznici od busilice. Dakle, obradis telo skalpelom onako ugrubo ali da bude priblizno izgledu koji zelis. To zalepis na udicu. Kada je kako treba prvo smirglas po malo grubim smirglom pa onda finim. U principu to je tako. Ako si tehnicki tip skuzit ces detalje koje nisam objasnio...oko lepljenja, seckanja, smirglanja itd.

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Seb,ja je prvo sve izoblikujem,iseckam,osmirglam,i onda zalepim na udicu...kada se lepak osusi,samo izlakiram,perce na kraju i to je to  :D  :yeswink: :tbumb:

Vrh Dno