BAMBULA!!!!

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
njegova artiljerija doseze cak do banata..... :D  sve cestitke za muve,odlicne,pored Sebovih,jedne od najboljih bambula!!zamolio bih i cika Seba da okaci njegove radove,na njegove kreacije ovog leta padali su potocni klenovi.... ;)

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Posle višegodišnjeg eksperimentisanja i mućkanja lakova konačno sam dobio odgovarajuću boju :D . Možda je slika ne dočarava u pravom svetlu ali to je to, baš ona koju sam tražio. Ovakve će pored bumbara i miševa da budu moji glavni lovci na velike klenove ove godine.

Ova druga slika je sa neta i slikana je, predpostavljam, po dnevnom svetlu. Odsjaj boje ove moje muve je jako sličan ali je ispod lampe slikana.

drogi

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2008.
Broj reagovanja
1
Bravo, odlicna boja, u sumrak ima da bude ludilo, nadjes veceg klena, prisunjas se i zapacis iza njega tj na rep.

Marko_Mašić

Hero member
Učlanjen(a)
13.04.2006.
Broj reagovanja
240
Nije bambula..,vec zelena buba od balze..

Pozdrav.
Marko.

Prilozi

• Zelena buba - side..jpg
    Zelena buba - side..jpg
    136,7 KB · Pregleda: 207
  • Zelena buba - ledja..jpg
    Zelena buba - ledja..jpg
    176,8 KB · Pregleda: 250

sasa zitoradja

Junior member
Učlanjen(a)
23.05.2010.
Broj reagovanja
0
Mašić je napisao(la):
Nije bambula..,vec zelena buba od balze..

Svaka cast,tvoje bambule su malo umetnicko delo,ovako postavljeno telo ce mozda olaksati kacenje klenova.
Obecao sam da cu svoje prve bambule da postavim ovde ,ali mi ne uspeva da ih uslikam,uvek je mutna slika kad slikam izbliza.

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Saša, koje veličine bambule su ti se pokazale najbolje na Toplici oko Žitorađe (ako uopšte pecaš tu)?

Vrh Dno