simpson H je napisao(la):Mafke Orvis superfine UL ne postoji kao model. Postoji bez tog UL
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
ja bi pre uporedio ...da se vozis svojim kolima ili da se guras u punom autobususimpson H je napisao(la):Ako vec poredis sa automobilima onda uporedi sa nekim Audi A6 i nekim besnim oldtimerom cabrio.
Mafke Fly je napisao(la):Nisu ludi najpoznatiji proizvodjaci stapova sto rade ovako lake verzije,a pogledajte samo cene.
Tako nekako,,, pecanje sa bambusom je pecanje sa dusom, prirodnijesasats je napisao(la):za mene je pecanje na bambus pored grafitnih stapova isto kao kad ides peske a imas auto
Mafke Fly je napisao(la):Meni se bre svidja osecaj na 2 wt. i to DT 2 kanapom. Ful flex je stap lepo osecam punjenje i jednostavno uzivam u tom ''sporom'' pecanju.
Boki,ponavljam se,prrobao sam i imao svasta,a poceo sa stapom 6/7. Neko me nabedjivao na NET-u da osim 2-ke nisam nista video jer je toliko volim.
Jednostavno Superfine stap na kom pise ( na poklopcu plute ) ''ULTRAFINE'' 7'9'' 1 1/2 oz koji spada u legendarne stapove je za mene
uzivanje,a ne izivljavanje u pecanju i ovaj stap me je kupioooo od prvog kontakta. Postoji mnooogo ljubitelja UL FF-a,ali ne kod nas i to
Boki dobro znas. Brate,razliciti ukusi su namZa ribe od 200-500 gr. ova 2 -ka mi je fantazija,dovoljno snage ima,uzivanje u
samom pecanju,a i zamara ribu sasvim pristojnom brzinom,tako da nema nikakvog izivljavanja nad ribama.
Jedini problem mi je kada mi opauci kilas klen u jurne u sevar. ALP mi je davao savet da stavim samo jaci tipet i udri,inace je jedan
od retkih forumasa koji je podrzao 2 wt. i sam uziva u lovu ovim priborom.
da ih ima kod nas i da su cene koliko stvarno vredi (plafon 10ak evra)niko ne bi na njih pecao. bambus je klasicno pomodarstvo. ja ne vidim ili ne umem da vidim , ni jednu prednost bambusa u odnosu na grafit u prakticnoj primeni . osim sto je moderandzolix je napisao(la):steta je sto ih kod nas nema direktno u prodaji i sto su im cijene visoke inace bi bili puno vise zastupljeni
sasats je napisao(la):da ih ima kod nas i da su cene koliko stvarno vredi (plafon 10ak evra)niko ne bi na njih pecao. bambus je klasicno pomodarstvo. ja ne vidim ili ne umem da vidim , ni jednu prednost bambusa u odnosu na grafit u prakticnoj primeni . osim sto je moderan![]()