BATLAVSKO JEZERO.....

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Batlavsko jezero se nalazi negde oko Pristine,neznam tacne podatke ali to sad nije ni bitno.
Ovo jezero je za mene jedno od najunivarzalnijih jezera u celoj SRBIJI(AKO JE TO JOS SRBIJA)
Naime kao mali cesto sam sa ocem odlazio tamo i hvatao na crvica klenove oko pola metra dubine i do 800g.
Dok su moj otac i ostala kompanija tada na varalicama dusu vadilu krupnom grgecu,klenu iznad 2 kg,a kao da je juce bilo secam se prijatelja Ljosketa(u dzepu pljoska)koji je na svom stapu imao stuku sa kojom i posle  pola sata nije uspeo da je izvuce a za divno cudo otisla je sajlica????
Jezero sam iskreno i zaboravio sta vise  totalno ga sme sa uma dok mi se pre par dana drug nije javio koji zivi dole i kaze da Albanci nemaju volju za pecanjem tako da se on dole nalazi sam sa tolikim alama.
Toliko se riba namnozila,toliko je nenaplasena, da CITIRAM"""""IZADJEM NEGDE OKO 12H POPODNE USRED PODNEVA I GLEDAM ALE OD KLENOVA ,BEZ PRETERIVANJA ALI DOSTIZU I DO 5 KG.VUKU SE KAO PRASICI"""
Da stvar po mene bude jos zalosnija(udario mi ceznju samo tako)
rekao mi je da je na Ninfu,ZECIJE UHO zakacio par prelepih linjaka??? i mnostvo babuski preko kilograma....
Inace jezero je izmedju ostalog prepuno,platikom,deverikom,linjakom,klenom,stukom,saranom,smudjem,somom,grgecom,beovicom i ko ti zna sta jos krije to jezero..
Ocekujem slike na mejl ovih klenova i njegovih ulova pa cim stignu ima da lelecemo
A dok ne stignu mastajmo..
Za mene definitivno prioritet u odnosu na mnoge poznatije pastrmske vode
Eh da je da ga vidite..

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Pa videli ga mi... odavno! Stojimo i pecamo, a siptari s brda nas gadjaju kamenjem... ili plase ribu ili gadjaju nas. Zaboravi Batlavu, tu vise NIKAD neces da ides da pecas, veruj mi! :doh:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
:drool: meni zvuci ekstra. samo,nazalost, ne bih smeo otici dole

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Ma, jezero k'o jezero: saransko, pre svega, pa onda babuske, linjaci, klenovi...

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Ja bih ladno otišo, ali da li bih se vratio čitav... Mada za klena od 5 kg vredi reskirati i život!  8)

Inače BLUE Fox me ubode s'ovom platikom (vidi njegov komentar) ko s'prs' u dupe!  :D Baš trenutno pišem jedan tekstić o njoj, a zaključak će biti da ta vrsta ne postoji!  :)

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
:)

Ma ne postoji kao vrsta uopšte! To ti je jedna velika glavolomka sa nazivima riba koje liče na deveriku. To samo ljudi sa juga Srbije mogu tako da umese da se 100 godina ne može raspetljati. Slično ko za krkušu i potočnu mrenu.  8)

Da ne oftopikujemo mnogo ovde, piši na PP ako te zanima rešenje zagonetke.  ;)

Inače upravo završih tekstić. trenutni naslov je: "Platika - šta je to?"

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Sjekloca je napisao(la):
Ma, jezero k'o jezero: saransko, pre svega, pa onda babuske, linjaci, klenovi...

... i ostale endemske vrste!  :D :D :D

Laki... care!  :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Zaboravi Batlavu, tu vise NIKAD neces da ides da pecas, veruj mi! :doh:
Volim kad je neko siguran u nesto sto ne zavisi od njega.
Momcino sledeca godina i eto mene dole
Dobices slike na mejl
Budi uveren u to

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Blue FOX je napisao(la):
Zaboravi Batlavu, tu vise NIKAD neces da ides da pecas, veruj mi! :doh:
Volim kad je neko siguran u nesto sto ne zavisi od njega.
Momcino sledeca godina i eto mene dole
Dobices slike na mejl
Budi uveren u to

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
malog izvinjenja zbog racunara,slaba je veza pa malo vise flesira ??

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
PRVI PALIS SVECU AKO SE NE VRATIM ODOZDO,  :D A BUDITE SIGURNI DA CETE BITI NA VREME OBAVESTENI KADA KRENEM DOLE.
Nema bojaznosti.
Otac mi je i Peci,tako da imam dosta prijatelje dole tako da nece biti nikakav problem spustiti se na jedan dan i posetiti ga.
---POZDRAV--

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Ma, nek ti je otac ziv i zdrav.... i ne samo on! Ali, znas li gde je Pec, a gde je Batlava? Ko ce da te odvede na Batlavu? KFOR? :D

Vrh Dno