Beadhead Pheasant Tail

peka les

Full member
Učlanjen(a)
22.12.2009.
Broj reagovanja
0
Odlicni Ogi  :tbumb: ,kad im dodje vreme oni su mi glavno oruzje za pegave....

drogi

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2008.
Broj reagovanja
1
Hvala momci

Udica gamakatsu f15 no 14
Rep i telo fazan farban u bordo
Rebra bakarna žica
Grudi šljaštavi dabing bordo boje
Glava perla

NajIgor

Full member
Učlanjen(a)
20.04.2010.
Broj reagovanja
0
Baš lepa, do sad sam gledao sve vaše Fazane, a sutra ću i ja da navežem mog prvog, pa da vidim šta će da kažete  :doh:

NajIgor

Full member
Učlanjen(a)
20.04.2010.
Broj reagovanja
0
Evo ko što sam i obećao, moji prvi fazani  :doh:
Nadam se da će sledeći biti mnogo bolji  :yeswink:

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Druze lepo ti ovo razvezi i probaj ponovo jer ovo nije dobro_Ove nimfice nisu teske za vezivnje i spadaju u red najjednostavnijih.Potrudi se da koncem lepo odradis podtelo i pazi na odnos telo grudi.Naravno i repice malo koriguj.Ovo je dobronameran savet i mnogo ce ti vise koristiti nego da sam ti rekao da su dobre i da ce da love.

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Igore, majstore, ja sebe ne smatram baš najkompetentnijim da komentarišem muve, ali ukoliko nemaš nekog koga bi gnjavio da ti pokazuje kako da što pre savladaš početnički status, baci malo pogled na kanal Davie McPhail-a ili nešto slično tome ;-)

http://www.youtube.com/user/DavieMcPhail#g/u

Takođe, meni mnogo znači i jedna knjiga

http://www.ebay.com/itm/Art-Fly-Tying-John-Van-Vliet-Fishing-Lures-/390310618773?pt=US_Nonfiction_Book&hash=item5ae0536695

u kojoj je objašnjeno kako ovladati tehnikom vezivanja, a ne kako vezati određenu muvu.

stepa

Junior member
Učlanjen(a)
12.11.2009.
Broj reagovanja
0
I ja bi se slozio sa Crnijem,i dodao da bolje je vezati jednu dobru za dan,nego uraditi na brzaka 10-tak koje nece loviti uopste  :-\

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
ja sam uveren da se da uloviti i takvima ali ko što crni kaže i ja kažem nije to to ;) rep je predugačak i rekao bi da si malo vezao u čurbi...drug, ponovi ti to na tanane ;) i ima da bude

NajIgor

Full member
Učlanjen(a)
20.04.2010.
Broj reagovanja
0
Jooj ne u žurbi nego u društvu dva deteta od 4 i 1 godine  :hammer: Što nedaju tati da veže  :doh:
Kao što me već i poznajete, svi saveti su mi jako dobrodošli i zato javno i postavljam svoje prve radove.
Nebrinite, uskoro stižu nove "kreacije", a vama svima hvala na dobronamernim komentarima i linkovima  :tbumb:

pannic

Senior member
Učlanjen(a)
14.06.2007.
Broj reagovanja
0
Najigore, jedan savet i od mene. Kada namotavate materijal za telo i kasnije postavljate rebra na njega, cinite to u suprotnim smerovima u odnosu na osu tela udice. Bice mnogo bolje i na izgled i na cvrstinu.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
bolje, bolje....skrati repić, dosta če biti da staviš samo četiri max 6 fibri. Link tek primera i ideje radi http://www.sexyloops.com/flytying/proportion.shtml

Vrh Dno