Djole Nis
Hero member
Delom prosle i delom ove ribolovacke sezove sam imao prilike da se uverim u prednosti i mane ovih plovnih pomagala.
Da pocnem od prednosti a ima ih dosta.
- malih je gabarita i veoma laka za transport
- u par minuta je spremna za koriscenje
- olaksan pristup svim izglednijim mestima gde sa obale to nije moguce
- brzo menjanje pozicije
- riba se izgleda ne plasi kada pecate iz ovoga a sta vise sam im valjda bio i zanimljiv
- prijatan i komotan osecaj, rasterecena ledja i vrat od opreme, noge opustene (sem ako ne glisirate vece daljine)
- odlicana za jezera (gde je dozvoljeno pecanje iz plovnih sredstava, mada svuda jeste ako ste ukotvljeni uz obalu), bare i mirnije tokove reka, zatoke, MORE
- Veoma stabilna
Neke od losijih strana:
- Ogranicenje nosive tezine u zavisnosti od modela
- Nije namenjena za brze tokove
- Mozda izazovete negodovanje ostalih ribara (ako pomsile da im pasite ribu i ometate ih u ribolovu
)
- Nije za ekstremne hladne uslove (zbog zdravlja najvise)
Posto mi je prethodna bila oteta od prijatelja morao sam da nabavim drugu i kad isprobam malo cu vise o njoj.
My mission completed
Da pocnem od prednosti a ima ih dosta.
- malih je gabarita i veoma laka za transport
- u par minuta je spremna za koriscenje
- olaksan pristup svim izglednijim mestima gde sa obale to nije moguce
- brzo menjanje pozicije
- riba se izgleda ne plasi kada pecate iz ovoga a sta vise sam im valjda bio i zanimljiv
- prijatan i komotan osecaj, rasterecena ledja i vrat od opreme, noge opustene (sem ako ne glisirate vece daljine)
- odlicana za jezera (gde je dozvoljeno pecanje iz plovnih sredstava, mada svuda jeste ako ste ukotvljeni uz obalu), bare i mirnije tokove reka, zatoke, MORE
- Veoma stabilna
Neke od losijih strana:
- Ogranicenje nosive tezine u zavisnosti od modela
- Nije namenjena za brze tokove
- Mozda izazovete negodovanje ostalih ribara (ako pomsile da im pasite ribu i ometate ih u ribolovu

- Nije za ekstremne hladne uslove (zbog zdravlja najvise)
Posto mi je prethodna bila oteta od prijatelja morao sam da nabavim drugu i kad isprobam malo cu vise o njoj.
My mission completed