Belly Boat - Float Tube

Markovic

Full member
Učlanjen(a)
11.02.2008.
Broj reagovanja
0
Sve nas je vise  :smoke:

Prilozi

• P3274687.JPG
    P3274687.JPG
    277,3 KB · Pregleda: 822
  • P3274694.JPG
    P3274694.JPG
    214,2 KB · Pregleda: 459

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
New Member Dj Dj Djole

Prilozi

• DSC01101_resize.JPG
    DSC01101_resize.JPG
    274,3 KB · Pregleda: 452
  • DSC01102_resize.JPG
    DSC01102_resize.JPG
    272,2 KB · Pregleda: 644
  • DSC01107_resize.JPG
    DSC01107_resize.JPG
    211,4 KB · Pregleda: 461

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Izgustirao sam gumeni kanu, isprava mi se mnogo dopadao ali posle par sezona mi dojadilo....nekako se nisam mogao opusteno naloviti u njemu  :blush: I tako ga prodao... Eto sada vec mozda tri sezone lovim po nekada iz belly boat-a ali nesto mi fali, ili nije taj bas nesto ili jednostavno nije to za mene. Koristim tajmneov V model. Dat cu mu sanso jos ovu sezonu I ako ne nadjem sa njim zajednicki jezik ode I on u prodaju I verovatno dolazi na red Pontoon Boat. Najradije bi imao pravi camac ali trenutno to ne odgovara da tako kazem "mojim zivotnim okolnostima". Znaci trazim nesto da bude jednostavno za spakirati u stan (jer garaze ili dvorista za to nemam) jednostavno meni za transport I da bude pre svega prakticno na vodi.

Prosle godine maja dok sam se sa njim vozikao I lovio na jezeru me je posteno iscrpila ta fiskultura  :hammer: I pomislio sam kako bi bilo fino u tom momentu imati elektro motor na njemu. I u par sekundi sam vec znao sta I kako bi uradio ali ostade to u skladistu ideja moje glave. Evo, malo pre sam se setio opet toga I reko garant je to vec neko probao...I naravno.... :D pravac youtube pa da vidimo....I ni malo zacudjen nadjoh par snimaka. Ljudi sa nekim fosnama napravili nosace I vozaju se tako na bellyju  :hammer: Ja imam malo bolju ideju kako to uraditi ali jos nisam na cisto siguran ocu li se upustati u taj projekat...no, ipak malo gledam cene elektricnih motora akomulatora I ko zna....mozda I mene udari ta ludost pa se latim tog posla  :hammer: :doh:

Ipak pontoon boat mi se mnogo vise dopada od bellyja pa cak bi ga skoro svako ko ima volje mogao sam kod kuce uraditi kao npr ovaj ;)
ja mastam o necemu ovakvom http://www.beatthebigboxboys.com/store-products-69774-Classic-Accessories-Colorado-XT_1097619144.html

Prilozi

• kikboat.jpg
    kikboat.jpg
    98,1 KB · Pregleda: 5.742

Geneva

Senior member
Učlanjen(a)
25.09.2012.
Broj reagovanja
0
Danas me startovala kontrola sa Nikolom na Ibru i na nase pitanje da li je zabranjen ribolov iz Float tube-a , oni su odgovorili da ne znaju.
Kaze: " Kako da znam da l je zabranjeno, kad prvi put u zivotu vidim to?! "  :hammer: :hammer: :hammer:

Naravno , ceo dan je bio C&R.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
A slike ulova? Neka pricica bar?ucrvljah se pa cu bar na smudja da podjem

Geneva

Senior member
Učlanjen(a)
25.09.2012.
Broj reagovanja
0
Vala danas, spustamo se Nikola i ja od Mataruske Banje i pre jednog leeeepog brzaka, malo pojačeg, udari meni lep klen...
Naravno , nisam ga izvukao posto sam se , da izvinite , usrao da se ne prevrnem , vuce mene voda, vucem ja klena, malo on vrdnu, moj znak nepaznje i tako je slatko otplivao, da sam se samo nasmejao i nastavio da se brinem da se ne prevrnem.    :yeswink: :yeswink: :yeswink:

Geneva

Senior member
Učlanjen(a)
25.09.2012.
Broj reagovanja
0
Ljudi , ajde sad ozbiljno, posto sam kupio novi dubak  :drool: :drool: :drool:

Da li je i gde dozvoljen ribolov, ofc C&R iz dubka?!
Neka jezera, reke i ostalo?!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Kod mene u SLO na vecini jezera sigurno jeste i na nekim recnim akomulacijama...uglavnom kada kupus kartu sva su pravila gor. Ako je plovno sredstvo dozvoljeno onda moze i dubak. Za ostale balkanske zemlje nemam informacije.

Uglavnom je tako regulisano svuda da ako je camac dozvoljen moze i dubak jer uglavnom pise "plovna sredstva" namerno koristeci tako sirok pojam.

Eto ja sam mog stavio u gepek automobila pa ako mi se sutra bude dalo da ga naduvam malo cu ga i brcnuti...

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
sebastian je napisao(la):
Ipak pontoon boat mi se mnogo vise dopada od bellyja pa cak bi ga skoro svako ko ima volje mogao sam kod kuce uraditi kao npr ovaj ;)
ja mastam o necemu ovakvom

Apsolutno se slažem sa tobom, upiši i mene na spisak za ovaj model...
Koristio sam belly i jako je nezgodan, kod mahanja nema šanse da ne pomeraš noge u vodi i to plaši ribu...
Sviđa mi se ideja da se koristi za prevoz tokom pecanja na reci ali za mirne vode isključivo gađam ponton boat - noge na suvom, dupe na suvom, vesla su praktičnija i tiša i na kraju najbolje, elektromor za pokretanje...

Vrh Dno