Izgustirao sam gumeni kanu, isprava mi se mnogo dopadao ali posle par sezona mi dojadilo....nekako se nisam mogao opusteno naloviti u njemu

I tako ga prodao... Eto sada vec mozda tri sezone lovim po nekada iz belly boat-a ali nesto mi fali, ili nije taj bas nesto ili jednostavno nije to za mene. Koristim tajmneov V model. Dat cu mu sanso jos ovu sezonu I ako ne nadjem sa njim zajednicki jezik ode I on u prodaju I verovatno dolazi na red Pontoon Boat. Najradije bi imao pravi camac ali trenutno to ne odgovara da tako kazem "mojim zivotnim okolnostima". Znaci trazim nesto da bude jednostavno za spakirati u stan (jer garaze ili dvorista za to nemam) jednostavno meni za transport I da bude pre svega prakticno na vodi.
Prosle godine maja dok sam se sa njim vozikao I lovio na jezeru me je posteno iscrpila ta fiskultura

I pomislio sam kako bi bilo fino u tom momentu imati elektro motor na njemu. I u par sekundi sam vec znao sta I kako bi uradio ali ostade to u skladistu ideja moje glave. Evo, malo pre sam se setio opet toga I reko garant je to vec neko probao...I naravno....

pravac youtube pa da vidimo....I ni malo zacudjen nadjoh par snimaka. Ljudi sa nekim fosnama napravili nosace I vozaju se tako na bellyju

Ja imam malo bolju ideju kako to uraditi ali jos nisam na cisto siguran ocu li se upustati u taj projekat...no, ipak malo gledam cene elektricnih motora akomulatora I ko zna....mozda I mene udari ta ludost pa se latim tog posla
Ipak pontoon boat mi se mnogo vise dopada od bellyja pa cak bi ga skoro svako ko ima volje mogao sam kod kuce uraditi kao npr ovaj
ja mastam o necemu ovakvom http://www.beatthebigboxboys.com/store-products-69774-Classic-Accessories-Colorado-XT_1097619144.html