Betta splendens fight club

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Pa ko to meni gubi zivce, pa mu slabi petljica? Ne svidja ti se normalnost? Bas ti se toliko ne svidja?  :nowink: :nowink: :nowink:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Popunjavamo ovaj forum glupostima. To ne odgovara Lakiju, ali itekako odg.... :-X

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Bas je lep ovaj mrkov na avataru.
Mi ne popunjavamo na forumu nista zajedno.
Svako pise za sebe.

Za ostatak posta nisam vidovit, ali mislim da Lucky-ju ne smeta Bog zna sta. STa si dalje hteo da insinuiras, nemam pojma, tu treba vec drugih znanja u daleko vecoj kolicini.

piroman

Senior member
Učlanjen(a)
15.11.2005.
Broj reagovanja
0
Mixmaster je napisao(la):
Pa ja sam svojim rukama pridavio na stotine hiljada riba iz čistog sporta (fly fishing).

Tematika-matematika.

Ja na pecanju mogu da kaznim 1-2 stukice u extra slucaju 3 stukice. Moj batica kazni i po 5-6 baba uski, a ako je extra dan to moze da bude i 10, cak i 15 kom. Mi pecamo godisnje 5-10 dana. Svaki 3-4 dan je extra.

Forma kojom se Miksic izrazio, oznacava izmedju 3 i 4 stotine hiljada riba. Smanjimo je na sve 100 000 kom. Miksic ima 38 godina, sto znaci da maksimum peca 30 godina, ali recimo da je mega talenat i da peca aktivno vec 33 godine. 100 000/33=cca3000, to jest broj ulovljenih riba godisnje. Ultra pecaros moze da peca 1/3 godine, to jest svaki treci dan, sto je cca 365/3=120 dana u godini, ali recimo da je Miksic mega talenat za pronalazenje slobodnog vremena, sto znaci da on peca svaki drugi dan, sto mu dodje 180 dana godisnje. To znaci da tih 3000kom riba godisnje ulovi za 180 dana, to jest cca 15 riba dnevno. Obzirom da ljudski organizam nije u stanju da podnese 24h pecanje, Miksic peca u proseku 8 sati dnevno, sto znaci da u proseku hvata po dve ribe na sat.

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Cista matematika. :tbumb:
E sad smejao bih se i ja (sto i cinim, potajno  :hammer:), al' nije pristojno u ovom slucaju.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
I ova tema se pretvori u MIXMASTER's FUN CLUB.  :doh:
Ovo što pokušava da izračuna Piroman nije mnogo daleko od istine. Razmišljam o tome ozbiljno. Nije mi smešno.
Nešto mi se smanjio prosečan dnevni ulov poslednjih godina. Nekako, nemam toliko volje da vučem dvocifreni broj kilograma  :hammer:.
Izneću jednu istinu o sebi, koju sam malo prikrivao, ali nemam više razlog za to. Baš da vidim kako će da reaguju moji fanovi. :bleh:
Prosečan godišnji ulov (samo) klenova, u vreme kad mi je bilo stalo do što više ribe, kretao mi se u rasponu između 700 i 1000 kg. Mušicom, naravno.
U vreme strahovitih ekonomskih kriza, kršio sam propise o masi dozvoljenog ulova bele ribe, a nakon ostvarenog masakra, prodavao sam klenove. To nije nimalo čudno. S obzirom na to da je jedno vreme prosečna plata u mojoj zemlji bila manja od 50 DEM, mogao bih čak i da se hvalim da nisam gladovao, švercovao cigarete, benzin, primao mito ili bacao mreže, dinamit i sl.. Uuuu, mnogo sam ponosan na to.
Sada se to promenilo i ribe uglavnom poklanjam familiji i sirotinji. Taj novi imidž će me uskoro proslaviti u selima duž Nišave, Timoka i Toplice.
Pitam se kakva li me budućnost čeka kada dečaci, kojima sam poklanjao i po preko 5 kg krupnih klenova, odrastu? Da li će me kritikovati zbog toga što sam radio?  Da li znate kakvo je zadovoljstvo videti izraz lica nekog dečaka sa štapčićem od trske, kada mu dajete tolike ribe? Neuporediv sa vraćanjem iste u vodu. Provereno. Znate li da je sportskom ribolovcu zabranjeno čak i da poklanja ribe? Kršim taj zakon, pa makar me strpali u zatvor.
Voleo bih da "padnem" zbog toga. Uživao bih u zatvoru čitajući novinske članke pod naslovima poput "Robin Hood sa Nišave", "Sportski ribolovac hranio sirotinju", "Sportom do pomoći"... :hammer: :lol:
Hajde, fanovi, raspalite :machinegun: :rambo:

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Gospode!
Sto bi braca Hrvati rekli: "Jezus Marijo!"!
Jel ima jos neka tema koja nije razbijena iznosenjem misljenja suprotnog Mixicevom?

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
Predlazem gazda Lakiju da stavi Mixu ispod imena umesto "hero member" "Flyfishing tzar"!
I napravi deo sajta gde bismo upisivali svoju opcinjenost Mixovim likom i delom! ;)

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
157
Pošto je Mix krenuo sam da se hvali, ajde da mu i ja dam podršku. Sve njegove cifre su tačne, garantujem. Iako imam solidno mušičarsko iskustvo i dosta puta sam sa njim išao u ribolov, možda se jednom-dvaput desilo da uhvatim pola kile više klenova od njega, ali zato je mnogo puta mojih 3-4 kila izgledalo bedno naspram njegovih 10!
Mixmaster je najbolji mušičar na klena u Srbiji a najverovatnije i mnogo, mnogo šire.
Gospodine predsedniče,  :respect1: :respect1: :respect1:

Vrh Dno