BFC

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Drug mušičar iz Bugarske me zamolio da mu ovo prodam. Mada ću možda ja pola od ovoga da kupim za sebe...  :hammer:

BFC program, sve novo, nekorišćeno, šta je šta vidi se na slikama, a evo i liste sa cenama:
1. Štap BFC Discovery travel 9', #5/6, 4 dela: 45 e
2. Štap BFC Discovery III 9', #5/6, 3 dela: 40 e
3. Grafitni čekrk Explorer 5/6 LA (Large Arbour), sa širokom (plitkom) špulnom: 15 e
4. Aluminijumski čekrk Discovery 5/7 sa običnom (dubokom) špulnom: 15 e
5. Konac: Discovery WF5F: 15 e
6. Konac: Discovery WF6F: 15 e

Probao sam oba štapa, lepi, brzi, ko bi rekao da ovoliko koštaju...

Prilozi

• bfcstap1.jpg
    bfcstap1.jpg
    283,5 KB · Pregleda: 136
  • bfcstap2.jpg
    bfcstap2.jpg
    185,4 KB · Pregleda: 130
  • bfcstap3.jpg
    bfcstap3.jpg
    67,9 KB · Pregleda: 103
  • BFCcekrk2.jpg
    BFCcekrk2.jpg
    171,9 KB · Pregleda: 115
  • BFCcekrk1.jpg
    BFCcekrk1.jpg
    110,6 KB · Pregleda: 110
  • BFCkonac.jpg
    BFCkonac.jpg
    158,5 KB · Pregleda: 97

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Sa malim zakasnjenjem - da!  :D

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Zaboravih ovo da ažuriram...

Prodata oba čekrka, trodelni štap i konac 5.

Dakle ostalo:
1. Štap BFC Discovery travel 9', #5/6, 4 dela: 45 e
2. Konac: Discovery WF6F: 15 e

Inače jeftini BFC zaslužan što je Niš dobio još jednog mušičara, moj drug NEmušičar već godinama merači mušičarenje al mu se nikad nisu davale velike pare za fly komplet pa nikada nije počeo, sada slučajno kod mene vide ovaj komplet (štap+čekrk+konac) za 70 evra i odmah uze.

Prvi put sam ozbiljnije zagledao štap, montirao čekrk, namotao drugu beking i konac, sve to deluje sasvim korektno i potpuno upotrebljivo, deluje kao odličan izbor za početak, a onaj ko nije pri parama će u ovome naći i dugoročno rešenje.

Ovo shvatite kao moje mišljenje, naravno subjektivno, ali ne i pristrasno jer ja od ovog nemam nijedan jedini euro, već samo želim da nekom početniku pomognem da za male pare uđe u svet mušičarenja, plus da drugu iz Sofije koji ovo prodaje malo pomognem da zaradi neki euro (drma kriza i kod njih, i to dobra...).

A kad odem sa ovim novopečenim mušičarem na vodu, mogu da javim u posebnoj temi i kako se štap ponaša pri bacanju, mada je s obzirom na moje fly casting "znanje" možda bolje da štap proceni nego drugi, recimo Gringo.  :-*

Ovaj drug iz Sofije dolazi nekoliko puta godišnje u Srbiju, pa ako neko želi nešto od BFC robe lako može da naruči preko mene ili direktno od Ivana: [email protected]

Vrh Dno