Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
E moj Neco kad vidim ko sve peca tako mi dodje. Ovaj cekrk je za kolekcionare. Mislim da ih ima nesto smesno u svetu. Mislim na ovaj Trout ne na Bonfish ili Tarpon. Neunistivi su.
Jebem li ga oko 200 gr. Za stapove 5-7 otprilike. Naravno i za morsko pecanje moze. Kvalitet na ustrb tezine. Mafke stvarno prelep cekrk. Marryat baby i on.
Sinak zajebi me sa demagogijom za kolekcionare. Koji ce mi onda cekrk. Svaki metalostrugar ima da ga nareze....
Meni treba za pecanje. Zato mi se ni abel jedan sto sam probao ne dopada...
Pa Oholi ne razumem te uopste? Pa rekoh ja nije za tebe i ti palamudis. Lepo pise za kolekcionare i veruj mi takvih ima i veruj mi imaju i extra cekrke za pecanje pored tih kolekcionarskih primeraka.
Ne razumem ni ja komentar za plastikanere?
U svakom slucaju, pitao sam za cekrk jer me je zanimao jer mi se dopada...al ok. Nije mu tezina odgovarajuca. Meni pribor treba funkciju da ima pre svega...
E moj Neco kad vidim ko sve peca tako mi dodje. Ovaj cekrk je za kolekcionare. Mislim da ih ima nesto smesno u svetu. Mislim na ovaj Trout ne na Bonfish ili Tarpon. Neunistivi su.