schok je napisao(la):...ovde se zloupotrebljava ova ustanova "decija bolnica" zarad ostvarivanja drugih ciljeva,u slucaju resavanja ovih zahteva iz bojkota,u pozitivnom, ova ustanova "decija bolnica" ostala bi na margini i bez i jednog uplacenog dinara na njihov racun.
Da ne žuriš sa komenatarima bez predhodnog pažljivog čitanja video bi da to nije "Gocijev predlog", jer ja nikome ništa ne predlažem, samo konstatacija - ja dakle kažem šta ću ja uraditi u slučaju da "Bojkot upozorenja" ne da rezultate tokom 2013. godine.schok je napisao(la):nisam ja protiv bojkota,ja ga podrzavam bezuslovno.ja sam se zakacio za Gocijev predlog i zauzeo stav po tom pitanju,nadam se da sam ti sad bio jasan.poz
Takođe bi, da si pažljivije čitao, video da ja nikoga ne uslovljavam, naročito ne ministarstvo i kažem npr "ako se ovi uslovi ne ispune uplatiću pare bolnici". U tom slučaju bolnica može da "izvisi" i imamo ovo što ti kažeš. Ali ja nisam dao nikakav ultimatum, ja sam rekao šta planiram da uradim ako bojkot ne uspe. Tu nikoga ne uslovljavam (osim sebe).
Licemerje, kako ti to zoveš, bi bilo napisati takav uslov u zvaničnom bojkotu. Kad Goci na forumu napiše šta će uraditi januara 2014. to nije uslovljavanje ministarstva, već samo iznošenje Gocijevih ličnih planova za 2014. Nadam se da praviš razliku između ovoga...
Ponovuću ti još jednom u skladu sa tvojim postom: u slučaju rešavanja zahteva "Bojkota upozorenja" organizatori bojkota će pozvati ribolovce da kupe dozvole.
Ako "bojkot upozorenja 2013." ne da rezultate, organizatori bojkota če organizovati "Sveopšti bojkot 2014."
To rade organizatori bojkota i time uslovljavaju ministarstvo i korisnike ribarskih područja.
S druge strane, pojedinac Goci 2014-te uplati 6900 dinara nekoj dečijoj bolnici. Pojedinac Goci iste godine pozove neke druge ljude da urade isto. Ali bez ikakvog uslovljavanja tipa "uplatite ako..". Dakle bolnica nikako ne može da "izvisi".
Da li sada vidiš razliku?