Bojkot upozorenja 2013

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Kraljevo je mnogo organizovan grad, prvo sportski grad vredan postovanja...
Glavna baza zandarmerije je u Kraljevu, Glavni vatrogasni centar je u Kraljevu, Policija i Interventna jedinica su jedne od najorhanizovanijih u zemlji, turci grade aerodrom u Ladjevcima itd... Lepo je cuti nesto lepo nekom nasem gradu....
Da li ce malo ovi cuvari baciti oko na Studenicu, lepo bi bilo....

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
mislim da studenicu drze sumari  :'( to nista ne valja . ali bi mogli tolisnicu da bolje pripaze . nije ni ona losa za prvu pomoc kad ti se peca pastrmka

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Gde losa ona je odlicna pristupacna, laka za musicarenje....prava reka za opustanje i uzivanje....
Pomenuo sam Studenicu jer je poribljena, muski poribljena samo ko zna sta ce da izadje zivo iz zime....
E zato mi moramo da se ujedinimo da vidimo sa cime raspolazemo i da li mozemo da i mi zahtevamo za neku salmonidnu reku poseban rezim ribolova i pojacanu kontrolu....
Za jednu reku na jugu, jednu na zapadu i jednu na istoku sa svi musicari imaju po jednu dobro cuvanu salmonidnu reku u svom okruzenju na kojoj mogu da love pastrmke kad pozele.... Zato je vazno da se organizujemo i nastupimo zajedno jer iz ovog bojkota mi musicari najmanje ima da dobijemo......

Cekaj ovaj Goci da se pojavi, mada sad je on mediska licnost  :D nece da gubi vreme sa nama obicnim smrtnicima, da nam kaze kakvi su planovi za nas musicare jer se mi pominjemo negde u njegovim velikim planovima... 

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
Milan VB je napisao(la):
Cekaj ovaj Goci da se pojavi, mada sad je on mediska licnost  :D nece da gubi vreme sa nama obicnim smrtnicima, da nam kaze kakvi su planovi za nas musicare jer se mi pominjemo negde u njegovim velikim planovima...
jes , mnogo ce da ga boli kita .  :D  cim dobije mandat i stavi kravatu nece da vidi vise nikoga  :-*

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Alo Vas dvojica.....svaka slicnost je opravdana ili slucajna,ali i nenamerna  :bleh: :bleh: :nowink: :yeswink:

Kakvi ste trovaciiii..... :hammer:

Prilozi

• Muppetts.jpg
    Muppetts.jpg
    54,2 KB · Pregleda: 107

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Alo Beogradska mafijo
Evo crtani za laku noc....  :hammer:

Prilozi

• 1715669508465c0305cda1a640591031_extreme.jpg
    1715669508465c0305cda1a640591031_extreme.jpg
    24,7 KB · Pregleda: 104

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Milance, jel to neka dzidza bije opet  :smoke: :nowink:

De,de...sta se odma tislju, ubijate sa tom vasom depresivnom pricom...slosiste bre temu...
Bez losih misli, uhhhhhhhhhhhhh...

schok

Senior member
Učlanjen(a)
19.12.2011.
Broj reagovanja
0
http://www.sammyboy.com/showthread.php?66169-All-About-the-Smoking-Baby

:hammer: :hammer: :hammer:

feanor

Senior member
Učlanjen(a)
31.01.2006.
Broj reagovanja
1
More, kaada vide gocijevu sliku, prijek pogled i opasnu sumnjivu njusku, bice nama dozvole i 10000  :hammer:

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Milan VB je napisao(la):
Zato je vazno da se organizujemo i nastupimo zajedno jer iz ovog bojkota mi musicari najmanje ima da dobijemo.
Za vas je planirano kilo i dvesta, za varaličare kilo i osamsto, a za Uniju plovkaroša i fideraša tri kila - malo li je na ovu krizu?

p.s. Aldi Suganda ("Smoking Baby") podržava bojkot i neće da kupi dozvolu! Tek da se zna!

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
schok je napisao(la):
http://www.sammyboy.com/showthread.php?66169-All-About-the-Smoking-Baby

:hammer: :hammer: :hammer:

Sad cu sliku ovog kralja da stavim na profil na Face-u  :D Ne verujem kakav klinac

Prilozi

• smoking_baby_07.jpg
    smoking_baby_07.jpg
    23,7 KB · Pregleda: 105
Vrh Dno