zivi u mirnom ribarskom seocetu,bojkotuje kupovinu dozvole,nemoze da izadje na vodu,nervozan...propusio covek od muke...Goci je napisao(la):p.s. Aldi Suganda ("Smoking Baby") podržava bojkot i neće da kupi dozvolu! Tek da se zna!
nemoj tako Goci,citam i na varalicaru biserne predloge ovog bojkota,a posto sam okoreli duvandzija,nemogu da propusim,mogu samo da bacim duvan zbog istih...Goci je napisao(la):Koju bre temu, pa ovo je propas već od page 2.![]()
Sasats...ako je ovo jedini razlog bojkota,ja sam spreman istog momenta da se iskljucim iz njega.sasats je napisao(la):prosecan ribolovac ovde kod mene ima celokupan pribor duplo jeftiniji od cene dozvole i njega samo zanima mogucnost da se ista smanji. tu moze da se gadja i pridobiju ljudi za akciju . sve drugo i sva druga prica je prazna prica . moram da priznam iako mi nije lako ( :'( ) da se slazem da je simpson u pravu da bi vecina prihvatila postojece i gore stanje samo da se smanji cena dozvole
ti navodis razlog bojkota cenu dozvole,a ja sam prvenstveno spreman da podrzim bojkot, da se pocne uspostavljanje nekog reda na vodama,da se uklone nepravilnosti koje su toliko ocigledne,pocevsi sa grabuljasima,nepostovanja ulova ispod mere i kolicine ulova.ako cuvarska sluzba,upravljaca vode ove dve pocetne stavke nemoze da resi,onda stvarno neznam...o cemu mi ovde pricamo...sasats je napisao(la):kod 90% ljudi koji su prosle godine kupili dozvolu a ove nece jedini razlog je novac , i kupili bi je ovog trenutka da je cena ostala ista .
ali ovde nisu bitni ti od 90% i njihove lose stecene navike ponasanja na vodi i shvatanja termina sportskog ribolova . firma,tj.upravljac vode,dobijanjem neke vode na koristenje preuzeo je prava i OBAVEZE iz zakona,dakle,doslednim sprovodjenjem zakona i tih 90% ce morati da se prilagode pravilima ponasanja na vodi.sasats je napisao(la):pa to je toti si u ovih 10%
od onih 90% kojima je problem cena dve trecine ne zeli da vidja cesto cuvare jer ne postuju ni jedan propis
nisam ni zelen ni naivan,bojkot podrzavam sa ciljem da se vec jednom krene u pozitivnom pravcu,ako je to uopste moguce . ne treba drzava da se u.erava zbog ovog nego upravljaci voda,kod njih je kasica prasica.sasats je napisao(la):cekaj da te pitam nesto?
jel ti stvarno verujes da ce bojkot uspeti i da ce se drzava usrati . da ce se sve ovo sto mi mlatimo ovde dogoditi i da ce stanje na rekama biti kao u saveznoj drzavi vasington ? ???