sasats...pa nije ovde pitanje verovanja,nego podrske u pokusaju promene stanja stvarisasats je napisao(la):doci ce milan
nego ne rece mi verujes li ti stvarno u utopiju da ce se ove godine pokrenuti redosled dogadjaja koji ce dovesti do blagostanja na reci ?
Svasta ti imas da cujes od Saleta....schok je napisao(la):sasats,ti mene brines,vise od mene samog.ti podrza nesto...u sta nikako ne verujes
sve je ovo legitimno...i ja negde vec napisah...svako neka se vodi svojim idejama i odlukama tokom ovog bojkota... moram jednu dasasats je napisao(la):jeste to zajebanoznas li sta je to pesimista? e to ti je optimista sa iskustvom :'(
sad da napisem da sam protiv bojkota ne ide i nisam , a da verujem u uspeh ne verujem ...
zato sam resio i vec jednom napisao ....necu kupiti dozvolu sve dok budem mogao da izdrzim da ne odem na pecanje . toliko od mene sto se tice podrske![]()
polako ljudi,nemojte srljati i nikud zuriti,necemo kupovati par meseci,pa da vidimo da li se nesto pokrece u vezi ovog,ako nista ne krene,ovu godinu cemo procerdati kako tako,a za sledecu racunajte na generalni bojkot,posto ce mamlazi opet da povise cenu dozvole...polako..pa da vidimo,da li ce se sta desavati..sasats je napisao(la):sok, ja brate necu da ne pecam celu godinu jer me ovde neko nalozio da ce biti revolucije![]()
Ja se taman poceo sikiram gde si ti covece, ovde se raspravlja o zivotnim pitanjima a tebe nema ceo dan....simpson H je napisao(la):Cinjenica je da se oko ovog bojkota digla prasina i to ne samo na forumima. Prvi cilj je time i postignut, ako nista drugo da se ljudi malo zamisle u kakvom su nam realnom stanju vode bez bilo kakvih naznaka da se situacija na njima promeni. Ovaj apel-bojkot je sigurno dosao i do onih koji su odgovorni za ovakvo stanje pa neka i oni stave prst na celo. Interesantno je da ce zbog bojkota verovatno ispastati i oni koji to realno nisu zasluzili poput EKOD Gradac. Nece biti dobre prodaje njihovih godisnjih dozvola obzrom da je posedovanje iste uslovljeno posedovanjem republicke jedinstvene.
kod 90% ljudi koji su prosle godine kupili dozvolu a ove nece jedini razlog je novac , i kupili bi je ovog trenutka da je cena ostala ista .
ti si sasats kontradiktoransasats je napisao(la):nece biti prodaje njihove dozvole zato sto narod nema leba da jede a ne zbog bojkota