Bojkot upozorenja 2013

SaleCK

Senior member
Učlanjen(a)
31.03.2008.
Broj reagovanja
0
Prilikom izrade sadašnjeg Zakona,bile su dve varijante i dve nezavisne grupe koje su radile predloge.Sasvim slučajno,obe grupe i vodeći ljudi iz Vojovodine.
Od svega što je trebalo da uđe kao predlozi,a kasnije i kao amandmani,nije ušlo u Zakon.Plašim se posle tog najnovijeg,da ćemo ostati na marginama društva i da nas niko ni za šta neće pitati niti tretirati naše predloge i sugestije.

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Bojane, ja nisam napisao da treba da se borimo za Boška, već za to da postoji neka zvanična organizacija koja nas zastupa.

Ako smatraš da će je neko formirati i raditi volonterski, super, davaćemo manje para za dozvolu nego do sada.

simpson H je napisao(la):
Ne nego mu je savrseno odgovaralo da digne ruke od svega jer lova kaplje te kaplje a nikakve odgovornosti nema.
Nadam se da ovo tvrdiš na osnovu nečega konkretnog, ne samo zato što ti tako misliš da je bilo.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Secam se samo kako su musicari prosli dok uclanjenje u FIPS Mousche nije bio 0 dinara. Znaci on i ono sto  je trebalo da radi nije radio kako treba. I kako sada da ocekuje podrsku i jos da se borimo da ima veci status nego sto ga ima. Smesno!

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Sale Župa je napisao(la):
Prilikom izrade sadašnjeg Zakona,bile su dve varijante i dve nezavisne grupe koje su radile predloge.Sasvim slučajno,obe grupe i vodeći ljudi iz Vojovodine.
Od svega što je trebalo da uđe kao predlozi,a kasnije i kao amandmani,nije ušlo u Zakon.Plašim se posle tog najnovijeg,da ćemo ostati na marginama društva i da nas niko ni za šta neće pitati niti tretirati naše predloge i sugestije.

Sale to je i logicno posle traljavo vodjenog "Bojkota upozorenja". Dali su im usmena obecanja da ce uciniti sve sto je u njihovoj moci. Koliko puta si u zivotu cuo ovu frazu?

Najgore od svega je da se pomisli da ja pricam nesto protiv Gocija, i Gociju svaka cast sto je pokusao, jedina moja zamerka se odnosi na to sto nije jasno izasao u jednom trenutku i otvoreno rekao "Dajte ljudi ukljucite se u ovo, ne mozemo sami". 300% sam siguran da je moglo nesto da se izrodi iz te ideje bojkota koja je odlicna. Nemam pojma sta je u pitanju, dal' nedostatak energije ili nesto drugo, ali je cinjenica da je traljavo odradjeno. Mogli su da sednu za sto izmedju sebe i dobro izanaliziraju vodjenje akcije kao i krajnje ciljeve. No imace priliku za popravni kada budemo videli predlog zakona. Jos nije kasno za pritisak, ukljucite vidjenije ljude, Vanju Grbica, Blafa, Jocu Memedovica,...  ima sigurno tu jos ljudi koji mogu da doprinesu, jebote rasirite se. Vise ljudi=vise ideja=manje prostora za manipulacije. Ostavite po strani proslost jer znam da bi bilo prozivanja sta je ko radio ili sta se culo da je ko radio ali sve to treba gurnuti pod tepih i videti sta je sa buducnoscu.

Jebote a umesto diskusija iz kojih mogu da se izrode odredjene ideje na nekim forumima se threadovi o bojkotu i dozvolama zatvaraju. Tuga jebemti.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
simpson H je napisao(la):
Mogli su da sednu za sto izmedju sebe i dobro izanaliziraju vodjenje akcije kao i krajnje ciljeve.
sto ne rece ljudima pre da treba da se dogovore oko akcije i ciljeva ... nego sada kada je sve gotovo  :doh:
ja bi ti goci rekao ali se nisam setio  :(

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
sasats je napisao(la):
sto ne rece ljudima pre da treba da se dogovore oko akcije i ciljeva ... nego sada kada je sve gotovo  :doh:
ja bi ti goci rekao ali se nisam setio  :(

Odoh ja za 1.maj na NEW ZEALAND da lovim nedorasle kalife od 5kg a Vi se ovde igrajte sa sobom kako god hoćete, ja dozvolu ove godine ne kupujem  :p :p :p

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
hoces da povedes i mene ako prodam dozvolu na oglasima u pola cene?  :blush:

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Može Sale, letimo zajedno do Istambula a posle svako na svoju stanu  :doh:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
tako mi i odgovara  :tbumb: taman imam za kartu do tamo , a posle polako stopom pa kad stignem  :D

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Jel znaš ti koliko od Istambula dovde ima odličnih klendžijsko-pastrmskih reka? Mnnooooogoooo, hm, možda ja i zajebem NZ  :-X

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
jel treba doplata za te reke ?  :-\ ako treba ja necu da idem  :doh:

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
228
Goci je napisao(la):
Da, napokon sam upoznao Boška. Nismo pričali dugo jer je bio u žurbi, ali za tih 15-20 minuta razgovora sam se uverio da je on dobar i pametan čovek, dobro upućen u celu problematiku, dakle pravi čovek za to mesto. Problem je što ja država njega i ceo Savez potpuno sklonila u stranu i ne pita ih ništa...
Ne poznajes coveka i ne pricaj. Njega interesuje samo takmicarski-plovkaroski ribolov i nista vise. Cak i kuvara vodi sa sobom. Znas li koliko je para stucao od dozvola, dok je mogao, na raznorazna klupska i reprezentativna svetska prvenstva?

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
sasats je napisao(la):
jel treba doplata za te reke ?  :-\ ako treba ja necu da idem  :doh:

Nema doplata, platiš dozvolu da pecaš odrasle primerke a ne kao ovde kod nas,
kupiš dozvolu za pecanje nedoraslih, zakržljalih i teško, usled zagađenja, obolelih riba.

SaleCK

Senior member
Učlanjen(a)
31.03.2008.
Broj reagovanja
0
Treba shvatiti jednu elementarnu stvar koju niko ne želi da prizna u ovoj državi - previše je nesposobnih u ministarstvima jer su došli da udome svoje (pitaj Boga kako) "teško stečeno znanje".
Istim ljudima svako odgovara a srpemni su na ucene najvišeg reda.Njima ne odgovara čisto stanje na našim vodama,jer upravo oni najviše love u mutnom.
Ti isti pritiskaju korisnike voda "da im završe posao",zna se na koji način.Spremite pare i nema frke da vas bilo ko dira.

Što se korisnika tiče,mislim da je korisnik voda na čijem sam području jedan od najboljih ako ne i najbolji u Srbiji.Znam da se neki s ovim neće složiti,ali javašluk se ne može odjednom srediti i preseći,jer treba vreme i novac.
Mnogi korisnici uopšte nisu vredni pomena,kao i njihov "rad".Bolje reći nerad, nestručnost, nesposobnost,teoretisanje......

Vrh Dno