brak i FF

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
ako mogu ribe da se selektivno hrane trebas i ti selektivno da lovis one koje zele R  ;)

Geneva

Senior member
Učlanjen(a)
25.09.2012.
Broj reagovanja
1
HAHAHAHAHAHAHA
KAKVA SLIKA :D
PROOOOOOOOO!!!!

agyE8ZK_460s_v2.jpg

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
Da vam ja kazem kako sam to resio..... :D
Moja zena ne voli pecanje ali je stalno htela da je vodim, mozda ona to i zavoli, bla bla....sto nikako nije smelo da se desi.
Svi mi idemo na pecanje da bi malo odmorili mozak, zar ne?
Nasao sam idealno mesto za "piknik", nju dovezao u samo leglo komaraca velicine obada, sa sve recnim zmijama koje su proplivavale tu i tamo.
"Uzivali" smo celih 15ak minuta, kad me je zena vristeci zamolila da bezimo glavom bez obzira.
Od tad, nikad joj nije palo na pamet da me pita bilo sta vezano za pecanje.
Da li sam svinja? Mozda. Da li je upalilo? Fuck yeah! Da li bi to ponovio ako moram? Naravno!  :D

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
381
Dobra fora. Najgore je sto, kad podju u ribolov, s muzem, stalno moraju nesto da zapitkuju, da odvlace paznju ( cast izuzecima). Izgleda da polude kad vide da nam je nesto vaznije od njih  :D

Moja posla par puta pa kad videla sa kakvim fanatikom ide.... nikad vise.  ;)

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
Upravo to. Idem na vodu da uzivam u tisini. Cesto na vodi sretnem razne ribolovce, nekad popricam sa svima a nekad imam zelju da samo pecam, ne obracam paznju na ljude oko mene.
Cesto tako dospem na mesta koja normalan covek ne bi posetio jer su cesto nedostupna. Takva mesta kriju tisinu....neretko i koju lepu ribu...car ribolova  je neobjasnjiva.  :)

Nikolavb96

Senior member
Učlanjen(a)
18.02.2014.
Broj reagovanja
0
Ja tih problema nemam :)... Ali za 10 godina cu imati tako da cu se potruditi da sve ove savete zapamtim da bi mi bilo lakse....

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
Nikolavb96 je napisao(la):
Ja tih problema nemam :)... Ali za 10 godina cu imati tako da cu se potruditi da sve ove savete zapamtim da bi mi bilo lakse....

Ti maloletnice trenutno nemas nikkva prava...tako da se neistici ovde komentarima....cuti i lovi  :nowink: :) "ribe"....a ovu temu zaobilazi!!!!!!!!!!!!!!!
Eh, 10 i slovima deset godina!!!!!!!!!!!Uuuuuuuuuh bre, jez znas li ti to sinak sta znaci...10 godina!!!!????? Hmmmmm...puta par hiljada, pa da se smirim...  :hammer: :smoke: :bleh:

Nikolavb96

Senior member
Učlanjen(a)
18.02.2014.
Broj reagovanja
0
PROTA71 je napisao(la):
Ti maloletnice trenutno nemas nikkva prava...tako da se neistici ovde komentarima....cuti i lovi  :nowink: :) "ribe"....a ovu temu zaobilazi!!!!!!!!!!!!!!!
Eh, 10 i slovima deset godina!!!!!!!!!!!Uuuuuuuuuh bre, jez znas li ti to sinak sta znaci...10 godina!!!!????? Hmmmmm...puta par hiljada, pa da se smirim...  :hammer: :smoke: :bleh:
Posto ti je zapalo tih 10 godina za oko ne mora da znaci da ce da bude bas 10 moze da bude godinu,dve,tri pet.. Sve zavisi... Ko zna sta ce sve da se izdesava u medjuvremenu... I isto me zanima da li sam ja nekoga uvredio svojim komentarom?

Nikolavb96

Senior member
Učlanjen(a)
18.02.2014.
Broj reagovanja
0
Nisam jos poceo da vezujem tako da to nece biti izvodljivo... Nesto drugo mozda :)?

vrana

Hero member
Učlanjen(a)
19.06.2013.
Broj reagovanja
445
Ma, brak je sjajna stvar! Naročito po pitanju pecanja, jer tek kad se oženiš BAŠ, BAŠ, BAAAŠ zavoliš pecanje! :D

Nikolavb96

Senior member
Učlanjen(a)
18.02.2014.
Broj reagovanja
0
vrana je napisao(la):
Ma, brak je sjajna stvar! Naročito po pitanju pecanja, jer tek kad se oženiš BAŠ, BAŠ, BAAAŠ zavoliš pecanje! :D

Brak jeste lepa stvar ako nadjes osobu punu razumevanja za stvari koje ti volis i isto to da imas toliko razumevanja za stvari koje ona voli ili jos bolje da imate ista interesovanja... Ja za ovih 8 godina sam upoznao samo jednu psobu zenskog pola koja voli pecanje...

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
tommylee je napisao(la):
Za kaznu po 50 mušica da navežeš na 22#  :p

Maloje to kume....hmmmmmmm, mada moze za svaku godinu braka po 20 kom....parne godine suva a neparne nimfe!!!A sad ima popust ako je Zvezdas...  :nowink:

@Nikolavb96 .............de,de...nemoj  odma u vatru da nam padas, vidis da je ovo skroz saljiva tema...Bez brige,mi zenjeni samo isuvise dobro znamo kako je to biti musko i ribolovac u obe kombinacije  :yeswink:

Nikolavb96

Senior member
Učlanjen(a)
18.02.2014.
Broj reagovanja
0
Ma znam.... Ali najiskrenije voleo vi da ove ili sledece godine dobije sina/cerku ... Moracu malo da se potrudim po tom pitanju...

Vrh Dno