broj musicara u Srbiji

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
slabo sam ja u Banji i znam samo par musicara, ali eto vidis kako se polako regrutuju jedan po jedan... :)
Znate li onu stalu poslovicu" Ako se do cilja okreces za svakim psom koji laje nekad neces trici na cilj"
Ovde ne moramo da imamo tacan broj, imacemo jedan broj nama poznatih musicara ako tako mogu da ga nazovem...

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
ima i jedan u podunavcima  :) ...necu da ga imenujem jer ne placa clanarinu  8)

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Loznica je u opadanju sa brojem mušičara,Mali Zvornik koliko znam ja i Raka,iz Ljubovije znam trojicu.Ovde u Bih,Zvorniku,udruženje je prodavalo preko 800 dozvola sada je spalo na oko 300 a i to je pitanje.Ja jedini od njih regularno mušičarim.Ima ih koji prave ali love na tirloca i vaserku.
Mislim da je ova statistika poražavajuća i da neće biti dugo vremena nekog pomaka.A najveći uticaj je loše finasijsko stanje.

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
bugitrs je napisao(la):
U bre Milane,komsijo, sta vas je u V.banji i jos vise Vas bilo  :tbumb: :tbumb:
ali si napravio ozbiljan propust  :doh: zaboravio si najstarijeg musicara medju Vama i iz Vaseg kraja,
gospodina  Radeta Milovanovica, nick na forumu --Rade Zamora--

Veliki pozdrav maloj ekipi iz V.Banje od mene......... :bye:

Bojan je u pravu, ima mnogo musicara koje ja poznajem a da nisu clanovi nijednog foruma i da ih uopste forumi i internet ne zanimaju, ali ako je ova akcija usmerena kako bi se na neki nacin poboljsao polozaj nas musicara u opstoj ribolovackoj zajednici, ja je podrzavam... 

ovako zvuci normalan i dobar covek...
Da je vise ovakvih...
Hvala na podrsci...

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Zamolio bi one koji zele da pomognu da napisu ime prezime i grad lepo kao sto sam naveo u primeru...
hvala

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
348
Nije losa ideja Milane. Mozda da svako stavi svoje ime i imena drugih ako hoce i na kraju zakljucni broj da bi pomogao sledecem ko se javi. Evo ja koliko vidim za sada ima sedmoro ( samo puno ime i prezime da ne bi vise njih prijavljivalo istog coveka)
Npr ovako
Nebojsa Petrovic -Leskovac ( Sad jos da se moji Lesk. jave  ;) )
Nikola Jovanovic -Nis ( sestric 10 god. al ima celu staru ujinu opremu  :D )

9 za sada. Srecno  :)

bugitrs

Junior member
Učlanjen(a)
05.11.2009.
Broj reagovanja
0
simpson H je napisao(la):
Milos Markovic- Trstenik, znas li ga?

Da, da, mozda ga Sale ne zna licno ili je zaboravio,

Najnoviji i najmladji clan iz Trstenika, Milos Rigin iz Caira  :bye:

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Ja neću da objavljujem tuđa imena i prezimena,ljudi žele anonimnost,a ako ti baš trebaju podatci mogu ti poslati na pp.A ti  možeš da napraviš javni spisak gradova i pored broj mušičara koji su evidentirani.
Zdravko Tomašević-Mali Zvornik  :rambo:

eurofish

Senior member
Učlanjen(a)
01.10.2006.
Broj reagovanja
0
u Cacku ima 53 musicara  koje ja licno poznajem i mislim da sigurno ima jos toliko ako ne i vise

radezamora

Senior member
Učlanjen(a)
04.02.2011.
Broj reagovanja
50
u vrnjackobanjskoj opstini sam poznavao musicara iz vrnjaca/kv radnik, rodjen 1953. a u skolu isao u trstenik/, bikinca iz stulca/hvatao na velike musice/mladen m. je moj sinovac rodjen 1978. a sad zivi u bgd, rade mistopoljac je iz novog sela/metinske livade/,kao i ja/zajecevac/,dragan nikolendzic je iz vrnjacke  banje/dubrava/, moma stojkovic takodje/deo oko pahuljice  ka rudjincima/,vidjao sam jos dva banjska decaka, neki banjcani i novoselci su odustali a mozda ce se i vratiti/npr. ivan-novo selo/, ima zainteresovanih kao nikolendzic iz novoselskog velikog polja

kobra iz.....net je novoselski zet/s. zaklopaca kod kraljeva/, svake godine  ovde dolazi randjin prijatelj iz nisa kome je otac novoselac-nenad podovac

ipak se medjusobno mnogi od nas slabo vidjaju i druze

a spisak napraviti -mogu samo mladi i ambiciozni,naravno musicari, lepa zamisao koju podrzavam
pozdrav i  bivsim i sadasnjim trstenicanima-ljudima koji grizu u najlepsem smislu/iz njihovog kraja sam vidjao  kostica iz odzaka i ljubu nedica iz stopanje/

pozdrav-rade

Vrh Dno