Brookline grickalice

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Samo da napomenem imaju i zamenske celjusti tj seciva. 8e

zzzzz

Junior member
Učlanjen(a)
26.06.2025.
Broj reagovanja
0
Dolazi li sta od dodatne opreme? Dodje li kakva struna ili tipet za grickanje :) cekam da dodje do mene da vidim kakva je…

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Tipeta je bilo ali tanjih 0.08, 0.10, 0.12. Cekam pa cemo videti. Bice svasta nesto sto treba. A sto je najvaznije stizu japanske udice. Ne mogu da preciziram datum ali uskoro su na probi kod mene pa ako sve bude ok eto ih u prodaji.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Ne volim da prodajem nesto nasta ja prvi ne pecam i nisam siguran.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
E jbg....onda ima da se nacekamoooo....De deee yatvaram seyonu ya vikend, iskopaj sta ostro i sitno ;):tbumb::hammer:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
Подно Шише...а после Мањаче ....ма чим је пређеш скренеш лево и онда само право узводно, мало смањиш код школе на 30км...и тааааакоо :naughty:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Imas jedno skretanje tu. Videces jagnje se okrece na raznju

MafkeDryFly

Senior member
Učlanjen(a)
03.11.2022.
Broj reagovanja
141
Znam Maricu tebra, pa konac za vezivanje osnovni crni sam placao u Nemackoj 7 Evra.
Grickalica traje ceo zivot. Nikada nisam stedeo na '' gvozdju '', a kada pocnu da mi objasnjavaju kako
Kineska radnja a odlican nozic 600 din ima '' SVE u NJEGA " popizdim.,
Imam Alox Victorinox modele iz 58 i 65- te a opruge jake ko misolovka kad pukne.
Kupio bih ja ali mi done covek iz Svice i mnogo znaci kad ti je tu zakacena pri ruci i odvikao
sam se navike da zube koristim.
Ne mogu da tikazem koliko kosta, paprena je cena bezobrazluk ali DOZIVOTNA pa taman kli-
ncu od 15 god da das, miran je. Ne bih ni kupovao gric. da nisam dobio jer nisam znao koliko mi
je prakticna. Sada da je izgubim, zvao bih te. navika korisna!

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Mafke sve je jasno. Sto rece Pele iz Uzica, svaka roba ima svoga kupca. Ja pokusavam da nasim kupcima priblizim nesto sto je do pre par god bila misaona imenica, da bude prakticno i da lepo izgledaju na vodi. Ipak smo mi pauni. Volimo da se sepurimo. Ja volim da imam neki lep detalj. Da li je to stap ili cekrk ili sesir ili grickalica. Jbg kad mogu da dam za stap 800e mogu i za gricku 30e :)

MafkeDryFly

Senior member
Učlanjen(a)
03.11.2022.
Broj reagovanja
141
A naocare SI ZAABORAVIO, sram te bilo!!! Ja volim te detalje i upravo naocare
redje serije Orvis npr. pokidao dizajnom. Sesir je mnogo prakticniji na vodi provereno ai plasljivijim ribama
moze da se pridje blize ( ne nose ih Gurke badava, naoruzani kukri nozem i maskirani gerilci ),
ali, kacket mi lepsi i ne znam koliko nijansi imam, bolest. Kacket/naocare su opak detalj.
Lepo je opisao mislim stari Panic FF kolega da je '' svaki izlazak na vodu mali praznik '' i da
se ne brukamo maskirnjacima rezervista sa buvljaka. Jeste '' pauniranje'', mislice neko da smo
pederi jbte!!o_O
Volim zbog sebe da pristojno na vodi izgledam ali za grad, me vise ne zanima kako izgledam.
Kosa, brada zapustena , stara vijetnamka, kao iz kontejnera da sam iskocio:cheesy::cheesy::cheesy:
mislim za neke likove i likuse. Dojadilo mi kicosenje a za izlazak na vodu i te detalje te
razumem, onu narandzastu bih ja kupio, da otvori malo tople boje gaNderobe!

MafkeDryFly

Senior member
Učlanjen(a)
03.11.2022.
Broj reagovanja
141
Pele iz Uzica mi je prodao najlepse naocare ikada, ljudina prava po pitanju posla.
Da sam zna da ni slicne necu moci da iskopam, ne bi ih poklanjao nikada !!

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Isti slucaj. Imam u simms garderobi vise para 3x nego u odeci za posao i ovako al jbg. Bolest.

Vrh Dno