Bruuuka!!!

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Sinoc sam na lokalnoj televiziji Leskovac cuo da je doneta odluka da se u ime nadoknade za pecanje na Vlasinskom Jezeru treba doplatiti 2000 din.Nadoknadu jedino ne moraju da uplate sportski ribolovci iz opstine Surdulica.
Znaci ovi jebu i ne pokrivaju.
Ja sam znaci kupio dozvolu za J.Moravu,praznu Veternicu,opustosenu Jablanicu i Vlasinu!
Za 50e je to mnogo maaaaalooooo!!!

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
??? :hmmmm: :hammerhead: :bangbang: :zajedno: :puke: :tumbdown: :sm: :lud: :klonja1: valjda nisam propustio nesto da kazem

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
E ljudi moji,da bih otišao da pecam iznad elektrane Đerdap,koja je inače 10km.od Kladova,ja moram da izvadim potpuno drugu dozvolu koja košta 4500 dinara.Takvih stvari nema nigde,trebaju mi dve dozvole da bih pecao na potezu od dvadesetak km.

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Ima, ima. Za jezero u Šumaricama treba dozvola centar, a za Gružu Jugozapad.
Jebiga, vezana trgovina - a oba jezera na teritoriji grada Kragujevca.
Kako su delili teritorije - da se upišaš od muke.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
To sam i mislio,nigde ovakvih lakrdija nema kao u zemljici Srbiji,gledajte bre one Mongole,ljudi izmisliše pojam očuvanja prirode oko sebe!

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Najbolje bi bilo da svaka opstina izdaje dozvole samo za svoj region  :mad:  :bat: :lud:

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Ma zakoni su go q.... Evo vam najbolji primer nebuloznih propisa.
Kragujevčani su zbog nedostatka vode za piće zaveli samodoprinos i od svojih para otkupili zemlju, napravili branu, postrojenja za aeraciju, prečišćavanje.......kompletnu akumulaciju ili jezero Gruža. Ribe je bilo ko pleve - nisam video bogatije jezero u životu. Bodorke kilo, šarani do 15 kila, štuke od 3 kg pa naviše, somovi, mrene, skobalji po dva kila, klenovi kilo pa naviše.
Davanje gazdovanja kurti i murti koje boli q...što mi pijemo tu vodu, dovelo je do toga da se nezna ko koga jebe i ko više krade i prlja. Vlast u Kniću je počela  da razvija 
"turizam" - dođi - izgradi divlje na obali, a otpad i otrove prosipaj u vodu.
Divlja grdanja na sve strane, šljam, još neku godinu i ta voda biće proglašena tehničkom.
Verovatno je isti slučaj svuda.
Samo kod nas ima da nešto platiš, a drugi da bude gazda.

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
E a danas otisao da capim dozvole kod ribocuvara i covek mi prica sta ce biti sledece godine - jedna dozvola za celu zemlju samo sto ce odredjene vode mogu biti proglasene za revire i na njima bi se placala posebna dozvola (jel treba da pocinjem da nabrajam sta ce sve tu da udje). Primera radi Gruzansko jezero ce biti revir sa posebnom dozvolom. Ljudi, gde god mrdnemo bice potrebna druga dozvola.

JA PREDLAZEM DA SE NA NIVOU MUSICARSKOG SAVEZA ORGANIZUJE DOZVOLA ZA MUSICARSKE REVIRE NA NIVOU CELE ZEMLJE, LJUDI DAJTE DA SE ORGANIZUJEMO NA VREME ILI SMO GA UGASILI  :eek:

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
strashni je napisao(la):
E a danas otisao da capim dozvole kod ribocuvara i covek mi prica sta ce biti sledece godine - jedna dozvola za celu zemlju samo sto ce odredjene vode mogu biti proglasene za revire i na njima bi se placala posebna dozvola (jel treba da pocinjem da nabrajam sta ce sve tu da udje). Primera radi Gruzansko jezero ce biti revir sa posebnom dozvolom. Ljudi, gde god mrdnemo bice potrebna druga dozvola.

JA PREDLAZEM DA SE NA NIVOU MUSICARSKOG SAVEZA ORGANIZUJE DOZVOLA ZA MUSICARSKE REVIRE NA NIVOU CELE ZEMLJE, LJUDI DAJTE DA SE ORGANIZUJEMO NA VREME ILI SMO GA UGASILI  :eek:

Jel imas ti evidenciju gde ide novac od naplate kazne za nenosenje licne karte, prekoracenje brzine, sudske troskove, novac od poreza..... To su veliki sistemi gde se krade novac i nema sanse da budes upucen sta se radi i ko kucu gradi. U malim drustvima je sve javno, otvoreno i lako za izracunati - nema kradje ili je ima u promilima.
Razmisli malo o ovoj ideji, mozda i nije tako losa.

Pozdrav druze

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
ali druze, ja odem na djetinju - oooo dobar dan, ovo je musicarski revir sa dozvolom 1000din. Sutra na gradac - kako ste, jel imate dozvolu, ako nemate mozete da je kupite za 1000din, jel treba dalje da nabrajam?

bice dostupne vode koje ce biti ociscene i puste i u njih niko nece da ulaze... po mom misljenju to u nasoj zemlji nema smisla, pogotovo sa klauzulom da gazde mogu same da proglasavaju vode revirima.

Vrh Dno