Bruuuka!!!

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Kako ? Jel on vlasti u Kraljevu ?.
Znaš, mnogo mi se jebe za politiku i političare - ne pratim - ogadilo mi se poodavno.
A i ti političari su ko čir na bulji.
Stalno te podsećaju da su tu, stvaraju ti probleme i nikakve vajde od njih.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Rancic je napisao(la):
Kako ? Jel on vlasti u Kraljevu ?.
Znaš, mnogo mi se jebe za politiku i političare - ne pratim - ogadilo mi se poodavno.
A i ti političari su ko čir na bulji.
Stalno te podsećaju da su tu, stvaraju ti probleme i nikakve vajde od njih.

Vidis i meni se jebe za politiku i politicare, ali mi se ne jebe za reke i jezera. Znam odlicno sta se desava na Gruzanskom jezeru desetinama godina unazad i uvek je bilo tako. Svojevremeno je bilo i vatrenih obracuna izmedju mrezarosa i policije. Mislio sam da se to jezero nece nikada oporaviti posle pomora ribe pocetkom devedesetih zato mi je i zao da se i dalje desavaju ovakve stvari.

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Jeste bilo obračuna sa policijom.
Pravo da ti kažem, nekoliko godina  nisam zalazio u onaj deo kod brane (bela stena) - velika dubina, loš prilaz. Iznenadio sam se kad sam video "vikendice" od metalnih burića, letvi i kartona načičkanih u uvalama.
Nisam znao ni da su pustili tolstolobika i belog amura. A pričao sam sa čuvarima (kragujevačkim) neznaju ni oni da je to pušteno.
Tek treba da se otkrije šta se sve radilo u vreme gazdovanja čačanskog društva na Gruži.

Trn

Newbie
Učlanjen(a)
06.01.2009.
Broj reagovanja
0
Bio sam jedne prilike sa drugarima na Gruzanskom jezeru i videli mrezu. Prijavimo ribocuvarima, (tada bili iz Cacaka). Oni kao doci cemo, ovo ono i nista. Skoro je jedan ribocuvar izgubio posao zato sto se talio sa mrezarosima.
Tako dodju  na kej, u Ca da nas provere, i na pitanje radi li riba gde, oni odgovore slabo, eno skupili se cesatori u Gorevnici, odrase ribu...
Skoro je jedan ribocuvar imao okrsaj sa nekim tipom, bas zbog toga, i kad je stigla murija, oni mu rekli da se ne kaci sa njim.

Vrh Dno