Brzotonuca struna

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Bio sam sad za vikend i imao 3 udarca na strimera. Drugar je cepio jednog oko 35 cm. E sad za to mesto treba da mi tone struna tj vrsni deo da bi spustio strimer na neku dubinu. Sad mi reci Tommy ti polylideri o cemu se tu zapravo radi i koliko kostaju. Kontam da se povezuju sa plivajucom strunom

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Milanče je napisao(la):
On bre ljudi sprema kolekciju. Sledeći je za lov bandara na jezeru  :D

Tacno Profo pa necu da dozvolim da odem na Svetsko i da ne upecam ribu na jezeru. Sve treba znati.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Maricu ja moram da ti ponovim. Prvo nauci da hvatas smudja na varalicu, uzmi Nebu za instruktora po popularnoj ceni pa tek kad taj deo savladas onda predji na strimerisanje smudja.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Brate znam da hvatam smudja na varalicu ali iskreno zabole me za to. Isto kao i varalicarenje na Gradcu mogu ali zabole me. Pricamo o musicarenju smudja. Znam da je Tantalov posao i nemoguca misija ali mi se brate lovi tako smudj. Ako imas neki predlog za stap tj klasu stapa, neku brzotonucu strunu, strimera ili da pomognes oko tehnike lova FF priborom tj ako znas rado cu te poslusati.

Markovic

Full member
Učlanjen(a)
11.02.2008.
Broj reagovanja
0
за смуђа , само позицуја и тајминг. Најви ше сам их ватао на интермедијални канап.

Markovic

Full member
Učlanjen(a)
11.02.2008.
Broj reagovanja
0
ако нађеш овај купуј.НЕМА бољи

Prilozi

• royalwulff_predator_lg.jpg
    royalwulff_predator_lg.jpg
    41 KB · Pregleda: 158

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Slažem se,dugo sam koristio ovu strunu za smuđa i bucova.

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Maricu evo uzmi za primjer Vision imaš opisane karakteristike:
http://www.visionflyfishing.com/page.php?page_id=30&c=33

Pa to kucaj po ibeju i sličnom da vidiš cjene.

rango

Senior member
Učlanjen(a)
14.03.2009.
Broj reagovanja
6
Mare objasni pozicija i tajming, ja bih oprobao Dunav i strimer, neka tvoja iskustva i zapazanja, dubina vodostaj sa obale pucine itd......

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
U sustini teren 25 maj, vreme pecanja od pola 9 -9 do 10 h uvece. Stap cu #7. U sustini cisto da nisam kuci I da se oprobam u novoj vestini :) Mozda zatreba :) Rango ako si u Bg javi se ja cu mozda u subotu na Dunav :)

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Znaci pederisanje na keju :) jebote Maricu ti pecas za publiku a ne za sebe. Mozda upecas nekog biciklistu ili setaca :)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Simpsone u pravu si totalno :) nemoj da prolayis bajsom od 20-22 h da te ne bih obrnjicio ili pelcovao :)

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
maric je napisao(la):
U sustini teren 25 maj, vreme pecanja od pola 9 -9 do 10 h uvece. Stap cu #7. U sustini cisto da nisam kuci I da se oprobam u novoj vestini :) Mozda zatreba :) Rango ako si u Bg javi se ja cu mozda u subotu na Dunav :)

U to vreme, na površinu izlaze vrlo ozbiljni somovi. Znam par momaka kojima su pucali varaličarci.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ja bih stvarno voleo da upoznam nekoga kome je pukao stap na ribu. Daj bre Baki ozbiljan si covek, kom qrcu sluzi kocnica na masini.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Varaličare strunama 0,25. Kad im som izvuče skoro celu strunu, nema svrhe da je sečeš nego pokušaš da izvučeš ribu. Tada pucaju štapovi. Tu ima dobrih smuđeva i somova, i treba baš ozbiljan pribor. Mušičarcem možeš da sviraš qurcu.

Vrh Dno