Bucov 2010

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Žao mi je samo što su bile ove velike vode pa nismo imali prilike da idemo na terene gde obitavaju krupnije ribe!Voda je danas počela ozbiljnije da opada tako da narednih dana očekujem pojavljivanje ozbiljnijih babuna u dunavskoj obali!

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
:tbumb: samo rokajte !! Ako je Dunav počeo ozbiljno da pada to znači da će da povuče ozbiljno Tamiš !! biće mesa ,ajde još malo da se strpim!!!

Marushani

Full member
Učlanjen(a)
21.06.2007.
Broj reagovanja
0
Danas sam ponovo izasao na Dunav oko 3 sata, uspeo sam da upecam jos jedan dunavski bucov i imao sam 2 pratnje nekih vecih riba, mislim da me je zapazio i nije hteo da uzme musicu. Lepo pecaju, i realisticki deluju ovi bunkeri koje sam dobio od zvezdana. Cim stignem kuci pocecu i ja punim sebi kutiju i da lovim bucova na begeju i tamisu

Marushani

Full member
Učlanjen(a)
21.06.2007.
Broj reagovanja
0
par slika sa musicarenjem bucova na obali dunava kod Kladova. Zvezdanovi strimeri su cudo.

Prilozi

• Karatas 2010 244 (Medium).jpg
    Karatas 2010 244 (Medium).jpg
    91,1 KB · Pregleda: 129
  • Karatas 2010 247 (Medium).jpg
    Karatas 2010 247 (Medium).jpg
    156,7 KB · Pregleda: 134
  • Karatas 2010 249 (Medium).jpg
    Karatas 2010 249 (Medium).jpg
    98,7 KB · Pregleda: 134
  • Karatas 2010 250 (Medium).jpg
    Karatas 2010 250 (Medium).jpg
    98,6 KB · Pregleda: 141
  • Karatas 2010 254 (Medium).jpg
    Karatas 2010 254 (Medium).jpg
    90 KB · Pregleda: 138
  • Karatas 2010 256 (Medium).jpg
    Karatas 2010 256 (Medium).jpg
    51,1 KB · Pregleda: 118

Marushani

Full member
Učlanjen(a)
21.06.2007.
Broj reagovanja
0
e da je i camac, i da smo mogli vise biti na vodi..... zvezdan radio a ja sam bio vodja neke grupe atleticara, i mogao sam izaci samo kada su imali slobodne aktivnosti i kada bih nasao nekog raspolozenog da me zameni. Zadnje vece sam glumio konobara samo da se oduzim onima koji su me zamenili dok sam bio da pecam.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Marušani je strašan momak,odlično smo se zabavljali kad smo bili na vodi!Ipak,period kad je bio pamtićemo po ogromnom Dunavu i lošim uslovima za mušičarenje bucova!Isprobavali smo bandar-bunkere,bilo je sitnih bucova,promašaja,spadanja,sve što karakteriše ribolov ove divne ribe!

Marushani

Full member
Učlanjen(a)
21.06.2007.
Broj reagovanja
0
Dunav je prelep, ogroman i snazan.Gurua Zvezdana svi znate, sta reci ..... Juce sam probao na prvljavom begeju bunkera, imao sam dva promasaja kod mojih nogu, mozda bih upecao da me zena nije zvala da odem kuci. To smo kao izasli u park a ja potrcao da bacam nekih 20-30 puta. Nadam se da cu danas uspeti da probam bunker i moj bambus stap na tamisu?!?

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Poslednjih nedelju dana,na Dunavu kao da je nestalo bucova!Jedina riba koja je aktivna,i koja se mogla videti bili su komadi do 200gr.Sinoć,baš kad sam spremao sistem za smuđa,na desetak metara od sebe video sam najstrašniji bucovski raub!Prvo je bupnulo kao čovek da je pljusnuo, i u trenu kad sam pogledao u tom pravcu skobalj od nekih 100gr glisirao je površinom a iza njega je kao torpedo jurio komad velikih dimenzija!Samo sam mu leđa video jer je zavrnuo nakon nekoliko metara,ali je buka koju je napravio bila strašna!Potmula buka od koje mi je srce sišlo u pete!Jedan raub i ništa više!Izgleda da velika riba polako ulazi u obalu,i pitam se da bucov nije zakasnio i više od mesec dana sa mrestom,pa tek sada polako odboljeva onaj kritični period!

Marushani

Full member
Učlanjen(a)
21.06.2007.
Broj reagovanja
0
ja sam bio izasao na begeju u ponedeljak, imao par pratnji bucova i video sam kako raubuje. Izasao sam bio u sredu ujutru, iznenadio sam se nijedan raub za 2 i po sata, cak ni skobaljasi nisu nista upecali. Izasao sam i sinoc oko 8 misleci da cu naleteti na njega, kada tamo nista, pitao sam ribolovce da li je aktivan bio i oni mi rekli "da pre 2 sata". Sada sam zbunjen, neznam kada da izadjem u koje vreme da uhtavim raubovanje i da upecam kojeg.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Marushani je napisao(la):
Sada sam zbunjen, neznam kada da izadjem u koje vreme da uhtavim raubovanje i da upecam kojeg.
Eee,to je to kod njega,vreme hranjenja!Može da se desi da izađeš u najbolje vreme,sumrak,i ne vidiš ništa,a može ti se desiti da se vraćaš sa plaže,kao ja malopre,i vidiš haos na vodi u trajanju od petnaest minuta!Letnje vreme sa paklenim vrućinama je nezahvalno!

Filip

Senior member
Učlanjen(a)
10.04.2009.
Broj reagovanja
0
Evo mojih prvih bucova na strimera,nisu veliki ali sam se super zabavio.Bilo je puno fulanja,pračenja,otkvačivanja.Pao je  jedan borbeni jez na strimera.Odoh ja u bucovđije. :-X

Prilozi

• Slika0071.jpg
    Slika0071.jpg
    271,5 KB · Pregleda: 114
Vrh Dno