Bucov 2011

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Bahus,odakle si?
Kod Prahova znači ima akcije!

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
2 jutra već ustajem kao da poranim na bucova i vraćam se u krevet ,mrzi me nešto  da idem :'(...

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Šone znaš onu staru : ko rano rani... cijeli dan je pospan  :D  Jeb.. ribu bitno je da ubiješ oko i dooobro se naspavaš  ;)

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Gogo brate a da se ja probudim sutra ujutro po treći put ,možda i odem na bucka  :D

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Neznam za tebe al ja večeras pobjegao sa vode oko 21,00. Uhvatilo me takvo zijevanje i pospanost da nisam mogao više nego kući, a nisam bio danima na soma i baš sam mislio večeras ostati ali...

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
danas na moravi neverovatan ribolov  :eek:
ispod jednog brzaka primetio sam kako se velike ribe hrane na povrsini na pola reke. kada se krupni klenovi podignu na povrsinu i pocnu da buckaju na pola morave to znaci da ce ribolov biti odlican  :tbumb: navezao sam na tipet bambulu na udici 6 i zabacio neposredno iznad aktivnih riba . kraca voznja i riba je halapljivo pokupila muvu . odmah sam shvatio o cemu se radi ....jato beluna se hranilo na povrsini . imao sam 4 akcije . jednu sam izvadio i slikao , jedna je spala na pola borbe a dve sam promasio na kontri . sve su bile dobre ribe  oko i preko 2 kg
desavalo mi se vise puta da ulovim beluna bambulom ali vise komada na istom mestu ....prvi put .

p8140047resize.jpg

p8140050resize.jpg

a evo i muve koju vole moravski beluni ...na udici 6 .....inace bambula je definitivno naj lovnija muva koju sam do sada video i ovom prilikom jos jednom cestitam njenom tvorcu

p8140054resize.jpg

ujedno evo jos jednog razloga (vezano za aktuelnu diskusiju u temi klen 2011) sto na moravu ne idem sa stapom klese 3 i tipetom 0.1  ;)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
apsolutno identicno kao krupan klen . na voznju , bez ikakvog ne prirodnog kretanja  :) jos sam pod utiskom danasnjeg ribolova i ne mogu da prezalim jos tri propustene akcije  :'(

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
hvala momci  :) zarazio sam se totalno za ovu ribu  :doh: evo i veceras sam bio posle posla na sat vremena pred mrak . imao sam jedan udarac na strimera i nista vise . nemam neki izbor strimera pa moram malo da se aktiviram u vezivanju za razne situacije
evo je slika mog terena gde ima bas dosta ove ribe  :tbumb:

p8140062resize.jpg

Vrh Dno