Bucov 2011

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
Gogo je napisao(la):
Baš dobro izgleda ovaj teren, pravo mušičarski  ;)
jeste gogo , idealan je teren za ovu ribu . evo jos par slika istog terena ...po sadasnjem , minimalnom vodostaju  :tbumb:

p8140065resize.jpg

p8140058resize.jpg

Marushani

Full member
Učlanjen(a)
21.06.2007.
Broj reagovanja
0
Toliko je dobar teren za musicarenje da jednostvano je dovoljno gledati okolinu i posmatrati prirodu, bez da pecas. Zavidim ti.

Bahus

Full member
Učlanjen(a)
05.07.2011.
Broj reagovanja
0
dali neko musicari ovog lepotana na velikoj moravi i moze li mi ko reci kakvi su tereni ispod stalaca.

Bahus

Full member
Učlanjen(a)
05.07.2011.
Broj reagovanja
0
ljudi moji neznam sta da vam kazem juce sam bio u prahovu ispod brane od 18,00 da 21,00 ,voda velika blago zamucena verovatno su ispustili iz jezera ni daska vetra sve mirno sto bi rekli pomorci ,,bonaca,,sporadicno ima raobovanje bucova,bacao sam sve strimere koji su mi pali na pamet i dalje i blize i ovako i onako ali nista ni udarac jbg da li ovo ima neke veze sa mesecevim menama nemam pojma ,okolni ribolovci kazu da i dalje riba slabo grize hm.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Na Dunavu je trenutno najbolje mušičariti bucova u ranu zoru.

peka les

Full member
Učlanjen(a)
22.12.2009.
Broj reagovanja
0
Danas su pali opasni ulovi,cekam da se doticni javi i postavi koju sliku , ja nisam poso  :doh: a mogao sam da overim kojeg moravskog bucova.

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Jaoooo bata Peko a lepo sam te zvao c,c,c....Predivan dvocasovni izlazak na vodu.Otisao sam ponovo na mesto gde mi se juce otkacio prelep bucov i isplatilo se.J.Morava u nadolazenju,vetar duva ko da ce smak sveta ali drug i ja ostajemo da sacekamo vecernji cug u nadi da ce vetar bal malo prestati.Tako je i bilo.Vec posle par zabacaja kuvanje iza strimera....nista omasio je ili se predomislio ko bi ga znao.Desetak minuta kasnije posle par brzih kratkih trzaja kuvanje i kontra ali vise kao podizanje stapa reflesivno nego klasicna kontra i jedan lep Moravski bucov je tu...

DUZINA 62CM I TACNO 1925gr

bucov1.jpg

bucov2.jpg

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Ali tu nije kraj mojoj sreci.Ubrzo zatim jos par kuvanja ali bez ribe dovoljno da me zadrzi koncentrisanim na vodu i vodjenje strimera preko podvodne trave.U sam mrak strimer pada odmah iza trave.Nisam napravio ni 15-ak potezanja...udarac,silovit jak,odescan.Lepa borba,zujanje cekrka a na kraju on....Moravski kabadahija....

DUZINA 72cm I TEZINA 3650gr

bucov3.jpg

bucov4.jpg

peka les

Full member
Učlanjen(a)
22.12.2009.
Broj reagovanja
0
Bravo majstore,svaka cast  :respect: :respect:
Ovaj drugi pravi moravski kapitalac.

Vrh Dno