Bucov 2011

Bahus

Full member
Učlanjen(a)
05.07.2011.
Broj reagovanja
0
svaka cast dobar ulov, mogu samo da zamislim kakav je to osecaj bio  ?

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
CRNI  :tbumb:

SAD IH NA BRODET SPREMI I BICE TO PUN UGODJAJ :) JA SAM TE KRUPNIJE SAMO TAKO JEO,KOSTI IM SE RASKUVAJU I JEDES SVE ZAJEDNO

JOS JEDNOM BRAVO :)

becko

Full member
Učlanjen(a)
07.11.2006.
Broj reagovanja
26
Bravo Crni,svaka cast ja se nisam proslavio ove godine sa bucovima a nisam ih mnogo ni ganjao par puta kod Kopasnickog mosta ali je voda bila mala i bistra a i tu su uvek oni dezurni sto pecaju soma na dubinke... pa se sve zavrsilo na par pracenja strimera, krivo mi je sto nisam probao terene iznad uliva bistricke reke tu ga ima u lepom broju i manja je guzva. Koje mesto na J.Moravi je u pitanju ?

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Kod sela Manojlovce,tacnije od mosta jedno km uzvodno.I ovamo je vasar,kupaca koliko hoces.Jedino moze da se lovi rano ujutru ili da se hvata zadnji cug pred mrak.

NajIgor

Full member
Učlanjen(a)
20.04.2010.
Broj reagovanja
0
Uff Crni brutalni ulovi, ali ona slika sa oba komada i stap je vrh, predivna situacija  :tbumb:
Inace koje klase ti je Marryat Black Hopper?

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Bezveze ,nemogu da dobijem krupniju ribu ,neznam ni što sam fotkao ..ali ajd  :( ,par ovakvih ... blah ,neisplati mi se više da ustajem ujutro za cug koji traje nepunih 15 min. Ribe su vruće kao da su iz rerne a tamiš je u haotičnom stanju koliko je niska voda,nikad gore  :( ...

bucko1.jpg

bucko2.jpg

bucko3.jpg

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Kod mene uleti u obalu kad je najžešća vrućina.

Prilozi

• 51.jpg
    51.jpg
    151,4 KB · Pregleda: 134
Vrh Dno