Bucov 2011

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Danas tri ovakva,identična,iz istog jata.Pronašao sam kombinaciju boja na strimeru koju napadaju bez zadrške.Gutaju do balčaka.Sve klasične bucovske boje ignorišu,ali ovu kombinaciju braon leđa i pink stomaka obožavaju po suncu.Čekam da krenu krupniji.

Prilozi

• 52.jpg
    52.jpg
    134,6 KB · Pregleda: 145
  • 53.jpg
    53.jpg
    86,3 KB · Pregleda: 143

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Konačno ulazi u obalu,jedino je problem što to radi po najvećem suncu.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Kako sta je problem ? prokuvaš i  izgoriš na nezdravom suncu ....

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
ja brate radim po tom suncu , tako da mi nije nikakav problem da pecam ...kad se dohvatim slobodnog vremena  ;)
a ako bas bude toliko toplo , pa valjda si pored vode pa uskaci u nju  :tbumb:

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
sasats je napisao(la):
a ako bas bude toliko toplo , pa valjda si pored vode pa uskaci u nju  :tbumb:

ti meni baš ne želiš dobro ?  :eek:

Prilozi

• Tamish.jpg
    Tamish.jpg
    123,3 KB · Pregleda: 108

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Sasats,tereni na kojima lovim bucova su čist beton pa to zrači kao nenormalno kad temperatura ode iznad trideset stepeni.Meni ne smeta sunce,ali nakon sat vremena na sveprisutnoj ringli od betona počne da mi se manta po glavi.Inače,ja odlično podnosim sunce i čisto sumnjam da neko od članova foruma može da se meri sa mnom po boji kože u toku leta. :bleh:
Gogo,šta da ti kažem,tražio sam ga i na gurglera i na neke dosta dobre boje i sve je ignorisao_Ova braon-pink kombinacija ga diže sa dna bez problema.Verovatno iz njegove perspektive to liči na sitnog bucova,ima on taj purprpurni odsjaj kad sevne.Inače,gledam ga šta radi kad uđe u obalu,ganja samo sitne srodnike.

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Aha, to je moguće, kad bi bar mogli vidjeti to kroz riblje oko, kako to riba vidi bilo bi lakše raditi i imitacije, ovako ako ga ubodeš imaš ga jedno vrijeme. Svaka čast na trudu, ja se ovih dana opet ubijam radeći, a evo i Dunav se spustio naglo, sad dolazi na onaj vodostaj koji bi i meni odgovarao za mahanje, možda se i zaletim neko jutro ili predveče. Na Dunavu nisam bio jako dugo jer je vodostraj do neki dan bio prevelik za mahanje sa obale, a pajto koji ima čamac operirao kičmu pa skoro neću s njim na vodu.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Jao,kakvog majmuna malopre zakačih na tren.Vetar,oblaci,milina.Pokupio je strimer kao suvu muvu,samo je plopnuo ispod njega.Velika je i udica bila ali ga nije zakačila.

Vrh Dno