Bucov 2011

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Sale ,zovu je sočevica ..ma šalu na stranu ,trenutno je nema na vodi ali situacija nije ništa bolja što se tiče kupanja ..

Ustao sam jutros u 4h da kao idem kao na bucova ali me eto mrzelo ,sem što se riba retko javlja ,voda očaj božiji ,komarci ko rode vidim kroz prozor da duva i neki orkanski vetar... što je preterano-preterano je ..vala  :doh:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Kakvi crni komarci po ovom vetru, jedino ako nisu mutirali pa umesto krila dobili motore. Vec dva dana nema ni jednog, proveri da nemas buve ako te nesto ujeda :D

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
simpson H je napisao(la):
Kakvi crni komarci po ovom vetru, jedino ako nisu mutirali pa umesto krila dobili motore. Vec dva dana nema ni jednog, proveri da nemas buve ako te nesto ujeda :D

Kada si to to bio na Tamišu pa da znaš o komarcima ? 1955 ?  :doh:  :eek:  Ej bre promenilo se dosta od tada Simpsone  :hammer:

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0

:doh:  :D

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Šone je napisao(la):
Kada si to to bio na Tamišu pa da znaš o komarcima ? 1955 ?  :doh:  :eek:  Ej bre promenilo se dosta od tada Simpsone  :hammer:

Ja bio prosle godine sa klincima, uhvatio dve stuke po 1.5kg za 20min, video da znam, vratio ribe u vodu na zaprepascenje mnogih koji stuku nisu videli danima, i vratio se kuci. Ali ne treba da budes toliko inteligentan da zakljucis da komaraca nema kada ima vetra, cak ih nema ni po jakom suncu i kada je miran dan. Imas ti jos mnogo da guslas izgleda. Fali ti iskustva debelo.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Aj gde sam napisao inteligencijo da ima komaraca po vetru? Nabrajao sam nepovoljne faktore koji su na Tamišu već danima i sad na kraju još samo fali ovaj vetar ,jeste da si stariji čovek ali razmisli malo pre nego što nešto napišeš  :)

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Šone je napisao(la):
,komarci ko rode vidim kroz prozor da duva i neki orkanski vetar... što je preterano-preterano je ..vala  :doh:

Ili si nepismen dovoljno da pravilno izrazis sta si zapravo mislio ali ovde je po meni sasvim jasno da si kao otezavajuce faktore za odlazak na vodu naveo, slab rad ribe, losu vodu, komarece kao rode i VETAR. Vetar i to jos orkanski i komarci jos kao rode, ne idu zajedno, a ti sledeci put nauci da izrazis svoje emocije i razmisljanja i pravilno ih pretocis u pisanu rec.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
I da ne zaboravim ,želeo bih da pohvalim tvoj nesvakidašnji ulov na Tamišu prošle godine tj postupak vraćanja štuke u vodu ,da nam je više takvih varaličara kao što si ti gde bi nam kraj bio,Tamiš bi procvetao za 2 do 3 godine .. Usput prošla godina je bila godina štuke na Tamišu tj mogao je da uhvati ko je koliko hteo tako da je čista laž što kažeš da je pecaroši nisu videli tamo danima.. Ili lažeš da si uopšte i bio tamo  ::)  ajde pošto si stariji čovek možda ne lažeš ali malo preuveličavaš  :)  :whistle:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Slusaj bre ti lozacu, nikad u zivotu slagao nisam za bilo sta u ribolovu. Taj dan niko zivi stuku imao nije pa cak i gloce a pricali su da danima nisu ni videli stuku. Svedoka imam ali tebi nema sta da dokazujem. Dok su drugi vrteli kojekakve leptire i kupali kedere ja sam je nasao prikovanu za dno, u korenju, twisterom i glavom od 14g jer je voda bila prilicno brza. A inace stuku nikad nisam ni poneo kuci od kada pecam, pa cak ni kao klinac. Ta riba me nikada nije preterano zanimala, suvise je alava i laka za pecanje zato je i popularna medju nasim ribolovcima. Doduse najveca mi je bila oko 5kg ali nikad je nisam nesto ciljno lovio, ovaj odlazak na Tamis je bio pod pritiskom dece i komfornog prevoznog sredstva u vidu Toyote terenca. Sladje su mi bile kobaje tog dana nego te dve stuke ili prevezivanje varalica mojim decacima.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Kad smo vec u temi o bucovu, ja sam izgleda prelomio mnogo stvari u glavi. Definitivno cu u bliskoj buducnosti da pazarim neki camac i da se posvetim savskim bucovima malo vise i ozbiljnije. Mislim da je super vredna riba sa musicarsog aspekta a obzirom da mi je Sava pred nosom a najbliza musicarska voda na 90km mislim da je ovo razuman potez. Pocela su da mi nedostaju dvosatna neopterecujuca pecanja.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Kad smo vec u temi o bucovu, ja sam izgleda prelomio mnogo stvari u glavi. Definitivno cu u bliskoj buducnosti da pazarim neki camac i da se posvetim savskim bucovima malo vise i ozbiljnije. Mislim da je super vredna riba sa musicarsog aspekta a obzirom da mi je Sava pred nosom a najbliza musicarska voda na 90km mislim da je ovo razuman potez. Pocela su da mi nedostaju dvosatna neopterecujuca pecanja.
Pa jašta brate!

NajIgor

Full member
Učlanjen(a)
20.04.2010.
Broj reagovanja
0
Ma da i ja bih tako da mi je Sava bliza definitivno  :tbumb:
I ajde bre ljudi ne smarajte vise ciji je "veci"  :hammer:  :D  :hammer:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7

:tbumb: to je dobra odluka  :yeswink:

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Slusaj bre ti lozacu, nikad u zivotu slagao nisam za bilo sta u ribolovu. Taj dan niko zivi stuku imao nije pa cak i gloce a pricali su da danima nisu ni videli stuku. Svedoka imam ali tebi nema sta da dokazujem.
Nemoraš dalje da ulaziš u laži  :nowink:  , vrabci na granama znaju da od štuke nije moglo da se živi na Tamišu sezone 2010 a ti možeš da ložiš jedino ljude po forumima koji ne pecaju na Tamišu o tome i da ti veruju na reč ali one koji posećuju tu reku više puta nedeljno ,teško bre  :nowink: ... Ja sam tebi jednom napisao da me se okaneš ali ti nastavljaš da pišeš nebuloze za svakom mojim postom na forumu ,verujem da si kivan što si tražio da te vodim na Tamiš par puta a ja te iskulirao  ,čiča nemoj da se nerviraš idi pecaj i uživaj  :smoke:

Vrh Dno