Bucov 2011

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Šone je napisao(la):
Nemoraš dalje da ulaziš u laži  :nowink:  , vrabci na granama znaju da od štuke nije moglo da se živi na Tamišu sezone 2010 a ti možeš da ložiš jedino ljude po forumima koji ne pecaju na Tamišu o tome i da ti veruju na reč ali one koji posećuju tu reku više puta nedeljno ,teško bre  :nowink: ... Ja sam tebi jednom napisao da me se okaneš ali ti nastavljaš da pišeš nebuloze za svakom mojim postom na forumu ,verujem da si kivan što si tražio da te vodim na Tamiš par puta a ja te iskulirao  ,čiča nemoj da se nerviraš idi pecaj i uživaj  :smoke:

Slusaj picopevac, prvo ne pise se "vrabci" nego vrapci, drugo nisam ti trazio da me vodis na Tamis jer ti Tamis i ne poznajes. Trazio sam ti da me vodis na branu ali verujem da si se debelo usrao da te ne ponizim na "tvom" terenu :D. I trece , zabole me bas sta ti mislis ti si vec dokazani patoloski lazov. Pre neki dan se satro cudis kako nema vecih bucova pa si kao slikao ovog sto si uhvatio ali zapravo ti veceg bucova nisi ni video sem na slici. Mozes ovde da foliras do mile volje, ali vise puta si uhvacen u lazi a verujem da su i drugi odavno skapirali ko si i sta si. Obican neizivljeni amater, zeljan ulova po svaku cenu jer ribolov dozivljavas kao dokazivanje a ne kao razonodu. To se vidi iz svake tvoje reci i svake postavljene slike. Opusti se bre, nasmej se malo, uzivaj :)

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Taman sam mislio da ćeš da kažeš da ustvari izmišljam kako si tražio da se družimo.. Žao mi je ali se ne družim sa ljudima koji jedno pišu ,drugo misle a treće rade..kapito  ;)
btw .Molio bih te da mi se stvarno više ne obraćaš ako je ikako moguće..

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
To ce biti moguce jedino kada se preselis na neki forum koji nije javni. Ili kad me banuju odavde :D

A zajebao si se za druzenje jer ja biram drustvo, nego sam hteo da ti odrzim predavanje na tvom terenu sa ribom koju nikada uhvatio na mahac nisam :D

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
A postoji i treća varijanta a to su forumi na kojima si ti banovan odavno...

Da mi održiš predavanje ..hmmm Intresantan i vrlo prepotentan zahtev od nekog ko je u prethodnom postu napisao da ja lično ne uživam u ribolovu već u nekom takmičenju ,opet uskačeš sam sebi u usta ,pokušavaš da se iskobeljaš ali ti nikako neide od ruke dragi moj Simpsone ..Inače da si to stvarno hteo  imao si vremena da to uradiš za tih 2 godine ,ja sam vrlo često na brani  i sigurno bi me zatekao bar jednom ,svi znaju za tu lokaciju na 30km od Beograda i nisam ti ja trebao kao vodič.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Provalio si me, ustvari sam hteo da se druzim sa tobom ahahahahahah :hammer: :hammer: :hammer:

Ne postoje forumI na kojima sam banovan vec forum na kom sam banovan. Mada banovano mi je samo nekoliko naloga od pedesetak koliko ih imam na tom forumu :D

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Imaš po 50 naloga na forumima ? ..hmmm iskreno me zabrinjavaš i pomalo plašiš  ???

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ne na forumima nego na JEDNOM forumU. Ae bre sto si nepismen da napises ali nepismen si i da procitas valjano :)

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
:eek: Ja sam se odlično izrazio . "forumima" zato što  verujem i da na ovom forumu imaš više naloga pa da se sa vremena na vreme javiš kao neki početnik koga kao zanima gde u Beogradu ima da se kupi mušičarska oprema  ::) Sve jedno što se tiče pismenosti verujem da sam i u toj sferi obrazovaniji od tebe ,eto recimo završio sam Višu Poslovnu u Beogradu ,ako te baš zanima moje obrazovanje...a ti prebroj psovke i ružne reči koje pišeš u porukama ,trebalo bi da se stidiš svojih godina.
Možda bi trebao da potražiš stručnu pomoć ?  Iskreno nisam psihijatar ali mi nije normalno da neko otvara 50 naloga na jednom forumu :eek:
Ovo je moja poslednja poruka upućena tebi ,znači nemam nameru da ti više odgovaram ni na forumu a ni uživo ,i molio bih te da me se okaneš i nemoj da mi prilaziš kao na Gradcu zadnji put i da mi pružaš ruku .  :nowink:

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Zadnjih par dana samo sitan bucov se javlja.Reka je napadnuta od strane kupaca koji traze spas od ove bolesne vrucine.Ipak sam zadovoljan jer mi se otkacio jedan pravi,imao sam par kuvanja i ulovio par sitnih.Danas je samo ovaj,mada realno nije ni on vredan paznje...44cm.

bucov6.jpg

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Što nije vredan pažnje, šta mu fali? Odličan bucko.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
svaka riba je vredna paznje...samo napred docice i oni za ribolovacke price :)

Vrh Dno