Bucov 2011

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Nisam nista lose mislio niti sam nesto uobrazio samo realno ovaj je jos mali.Za godinu ili dve nadam se da cemo se sresti ponovo  :smoke:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Šone je napisao(la):
:eek: Ja sam se odlično izrazio . "forumima" zato što  verujem i da na ovom forumu imaš više naloga pa da se sa vremena na vreme javiš kao neki početnik koga kao zanima gde u Beogradu ima da se kupi mušičarska oprema  ::) Sve jedno što se tiče pismenosti verujem da sam i u toj sferi obrazovaniji od tebe ,eto recimo završio sam Višu Poslovnu u Beogradu ,ako te baš zanima moje obrazovanje...a ti prebroj psovke i ružne reči koje pišeš u porukama ,trebalo bi da se stidiš svojih godina.
Možda bi trebao da potražiš stručnu pomoć ?  Iskreno nisam psihijatar ali mi nije normalno da neko otvara 50 naloga na jednom forumu :eek:
Ovo je moja poslednja poruka upućena tebi ,znači nemam nameru da ti više odgovaram ni na forumu a ni uživo ,i molio bih te da me se okaneš i nemoj da mi prilaziš kao na Gradcu zadnji put i da mi pružaš ruku .  :nowink:

Nema problema sledeci put ti pruzam pendrek, zato na vreme povedi racuna da mi se ne nadjes na putu :D

Sto se vise naloga tice, rekoh ti koliko ih imam na onom forumu a za ovaj ti mozes da mislis sta hoces i onako si dovoljno plitak da pomislis tako nesto. Na ovom forumu sam od samog njegovog stvaranja, pa cak sam jedno vreme bio i moderator, nikad takve stvari ne bih radio na mestima koje volim i cenim.

Niko nije pominjao tvoje obrazovanje, skola kojom se kurcis se i onako zavrsava za somica opusteno. I tvoja pismenost dovoljno govori u prilog toj tvrdnji.  :D

peka les

Full member
Učlanjen(a)
22.12.2009.
Broj reagovanja
0
Dobar je i ovaj Crni  :tbumb:,ajde sutra popodne ako si slobodan,pa se revansiraj bucku koji se otkacio ako ne ja cu to da uciinim za tebe. :)

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Ma dosadili mi vise  :doh:  :D kako kenjam....radim druze.Neka se brat Nesa upise u moje ime  :tbumb:

Bahus

Full member
Učlanjen(a)
05.07.2011.
Broj reagovanja
0
bravo crni ,super slicica ah ta morava ,no imali ko iskustva sa moravom ispod stalaca ljudi treba da idem ovih dana pa me zanima_?

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
to ti je sve isto , samo je dosta veca reka . mada je na ovaj vodostaj sigurno povoljna za musicarenje . jedino je pitanje riblje aktivnosti zbog velike vrucine .
kod mene je morava toliko mala da se ne secam skorije ovakvog vodostaja  ??? samo da malo zahladni i grdni ce klenovi da izginu

sale guitar

Senior member
Učlanjen(a)
18.03.2009.
Broj reagovanja
0
Svasta!Vi niste normalni :doh:
Nisam bio tu 20 dana,uzeh da prelistam forum da vidim sta sam propustio,neke lepe ulove...kad ono opet Š vs S hahahahahahaha stvarno kao neka deca :D
Crni brate lepo mu ga dajes po bucovima :tbumb: ja sam se bas zazeleo...

sale guitar

Senior member
Učlanjen(a)
18.03.2009.
Broj reagovanja
0
Ma znam da nema nista od toga...otici cu kad budem mogao na 1h cisto da me mine zelja...ko ih jebe!

NajIgor

Full member
Učlanjen(a)
20.04.2010.
Broj reagovanja
0
Slika predivna, riba još lepša, a štap je verovatno Sage Lunch  :tbumb:
Moj još čeka da overi takvog Bucka  ;)

Vrh Dno