Bucov 2012

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Bravo matori  :tbumb: Nego raubuje li bucko tu kod tebe ili ga juris na proverena mesta?

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
raubuje sporadicno, a proverena mesta nemam, u principu i sava i dunav kroz grad daju bucove ali sitne uglavnom. e sad ja sam ga uvek na varalice jurio ali evo sad poceh i na mahac. nije lose samo mi je okruzenje previse gadno. mada uvek ima publike koja verovatno pizdi kad vidi nekoga da fotka i pusta ribu :D

lov po gradu mi je rzervna varijanta,previse sajli,splavova, smeca, ljudi....nije mi to pravo musicarenje.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Konačno,konačno se aktivirao kod mene.Nisu neki komadi ali ohrabruje da je konačno ušao u obalu.
Krupniji keder se tek ovih dana dovukao u dunavski plićak,a za njim je krenuo i bucov.
Inače,totalno je nezainteresovan za svaki strimer koji prelazi 3-4 cm.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Kakvo je kod mene ludilo od sitnih bucova(700-800gr.)u periodu od 19-20h,to nije normalno.Kad krenu da pršte imam osećaj kao da sam na moru kad krenu one lude jurnjave po površini prilikom lova tune,ili čega već.
Svaki napad je akcija,prava predstava na keju.Šteta što ne priđe malo krupniji.Ipak,toliko je frekventno na keju,šetača,vozača,rolera,da nije ni čudno što je krupan dalje.Kad krene septembar i završe se godišnji odmori,počne škola i prođe sezona kupanja,eto i njih bliže.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
onda če Zvezdan da nam postavlja forke sa dunavskim tarpunom ;)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
nezaboravan ribolov danas sa dosta akcije . belun na suvu muvu i to na vidjeno  :drool:

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Fantastične slike kao i ulov  :tbumb:

Morava kad daruje ona se, izgleda, uopšte ne usteže.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
dobro pitanje  ??? prvo sam 10 minuta samo gledao i nisam mogao da verujem da je nesto ovakvo moguce  :)

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
SALE, bravo.... ovakve scene su bile skoro svakodnevnica na moravi u cacku....bucovi od kilo do tri..., samo tada sam vise varalicario, muvu nisam mislio da ce da jedu(tada), sad vise ne pecam po moravi....a voleo bih :)

Vrh Dno