Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
kod mene se podigla sitna riba . cuo sam da je pre par dana cak i jurio na povrsini . malo sam kratak zadnje vreme sa vremenom a ni voda nije bila bas kako treba , tako da nisam ni bio do reke da sagledam situaciju
Ma vidiš da ni ovde nema uslova
Kad sam stigao sa posla prošetao sam se pored reke, kad ono kederčići se razmiču pored obale
Trk po štap (naravno sklopljen stoji u futroli), ručak preskočen, srce puno Imao sam 10-tak foliranja, par udaraca i tri uhvaćena. Bilo je i većih ali su samo proletali ispod i iza bez namere da uzmu. Na kraju se pokazao crni woolly kao dobitna kombinacija u mutnoj vodi.
kod mene je pre nedelju dana bila druga po velicini voda u istoriji jos uvek je morava veoma velika i mutna . cim se stvore minimalni uslovi eto mene na vodi. mozda i ja napipam neko mesto sa aktivnom ribom za prolecno zagrevanje
Zvezdane,sta se desava gore? Ja mislim da bi trebao da se pojavi za nekih nedelju,dve? Ispod Djerdapa 2 se javljao na povrsini dva dana pre ovih kisa...