danas... konačno idealni uvjeti za poziciju, čekam ih tri sedmice... dolazim doma s posla oko 16:07, u 18:00 dolaze gosti, još klinac hoće da mu popravim neku rampu za skakanje biciklom, odrađujem to s destak vijaka i akubušilicom i u 16:18 sjedam u auto i jurim na poziciju, imam cca 25 min vožnje, skidam kajak s krova, oblačim čizme prsluk i uzimam štap te veslam 200tinjak metara ko da sam na nekom natjecanju... iskačemmiz čamca u brzom koraku izvlačim štap iz futrole i sastavljam štap i montiram rolu... stižem na poziciju, gledam nema nikakve aktivnosti, korak po korak se približavam vodi i usput bacam kratke zabace... ništa se ne dešava, sve više ulazim u vodu i bacam ljevo, ravno, desno... prvi griz, zatim drugi ,treći... ni jednog da piknem, sve neki mlitavi grizevi... stavljam mikrotubu s trokukom udicom vel #12 ili#14... počinje akcija, izvlači 4 ribe ... gledam na sat... imam još 10;minuta, dobivam največeg.. okidam fotku,.bacam još iako sad več kasnim doma, odlična riba udara streamer, dril neprekidan a riba nikako da se umori, neču forsirat jer je dobra riba, šesta danas i največa, pa bi bilo šteta da ode, a imam i čvor na predvezu... fotkanje i juriš doma, stigo sam u 18:07 kući, gosti su došli par minuta prije