Mesec dana već jurim jednog bucova koga zovem "bucov kod Pidžinog splava". Svako veče lupi samo jednom u prvi mrak. Nezgodno sići, prići a bogami i zabaciti, ja svakodnevno pokušavam i ništa. Sinoć se nameračim, dođem i ... sednem skroz gore na kej. Sačekam da prođu svi šetači, iskuliram i sačekam prelaz iz dana u tamu, kada se već slabije vidi. Sve sedećki (da bi mi silueta bila manja) razmotam strunu, razmašem, i dobrano promislim gde da spustim strimera.
Pljuć na metar od splava od dalje ivice splava. Trenutak-dva pauze. Cim cim cim cim cim cim cim cim...
Dođe strimer na 20cm od keja, ja da ga izdignem tih 7-8 metara i BAAAAAAMMM. Kreten ga odvali skoro na suvom i on izleti na obalu
Sad ću da ga odmorim za vikend pa eto me da ga potražim od nedelje. i da, odsad je "kreten kod Pidžinog splava".
Pitate koliki je bio?
Izmeriću ga pa ću da Vam napišem :yeswink:
Pozdrav od Milančeta
Pljuć na metar od splava od dalje ivice splava. Trenutak-dva pauze. Cim cim cim cim cim cim cim cim...
Dođe strimer na 20cm od keja, ja da ga izdignem tih 7-8 metara i BAAAAAAMMM. Kreten ga odvali skoro na suvom i on izleti na obalu

Sad ću da ga odmorim za vikend pa eto me da ga potražim od nedelje. i da, odsad je "kreten kod Pidžinog splava".
Pitate koliki je bio?
Izmeriću ga pa ću da Vam napišem :yeswink:
Pozdrav od Milančeta