Buduci stap!

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
91
Pazi, ja sam ulovio vise riba na ovom jednom jedinom izlasku ove tekuce 2015.godine nego tina svimtim tvojim izlascima...Davno sam prestao da "izlazim"na vodu...vala pored Oholog opametih se i Ja hejeheh...
Vazno je uloviti...pa kako god i koliko god [emoji12] [emoji12] [emoji12]

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
maric je napisao(la):
Xaxaxxaxax..xaxaxaxaxa.. :hammer: :hammer: :hammer: pazi izasao sam na vodu ove godine vise nego ti..nemoj da si takav..

Mozda si izasao na vodu, kafu ili sok vise puta. Ali na pecanju si bio jedno 30x manje od mene ove godine. Mada meni musicarenje nije prioritet vec neko vreme.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.490
Oholi je utanjio.... sad sam bio sa jockom i trudio sam se da mu prepustim sva izglednija mesta i da mu pokazem sta treba.... cak je uhvatio i svog prvog lipljena.... na gradcu ili gracu..... kako ono bi? [emoji14]

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
413
Qrcu Xaxaxaxa.. Oholi lepo od tebe..sve maheri musicarenja.. odoh u babuskare ako vi hvatate  :hammer:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.490
Pa i za babuske nisi.... cverglani su za tebe klasa [emoji14]

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
413
I to je nesto bitno da ste vi pastrmkari axaxaxaxax

gigino1

Senior member
Učlanjen(a)
31.01.2015.
Broj reagovanja
0
Intersuje me vase misljenje u vezi dve firme, odnosno dva stapa: Temple Fork Lefty Kreh ili Orvis clearwater?

Sa cenama su tu negde,jedni hvale jedne,drugi kazu nemas bolje za te pare?

Sta vi mislite? Unapred hvala....

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.490
Ako imas prilike probaj oba. Ja imam neki sportfish stap, i za mene je on najbolji. Sta vise ko god da ga je probao odusevio se. Bitno je da ti legne stap. Leftija sam probao par puta, ok je stap. Deluje poprilicno izdrzljivo. Probao sam par kanapa, ne znam kojih i dobar je za distancu bio.  E sad, ovo je bila petica. Ne znam sta ti juris. Za koje reke..... meni je cetvorka dovoljna za vecinu reka... petica taman za lim i drinu npr....

Sent from my SM-T116 using Tapatalk

gigino1

Senior member
Učlanjen(a)
31.01.2015.
Broj reagovanja
0
Nazalost necu biti u prilici da ih probam. Treba da odaberem jedan koji ce da stigne preko bare. Jurim klasu 4 od 8,6 feeta. Drina i Lim su mi daleko. Vidim da se malo pisalo o ovim stapovima pamrekoh da pitam....

VELJKO

Senior member
Učlanjen(a)
17.05.2008.
Broj reagovanja
12
Sto se tice Orvisa Clearwater ja sam bio vlasnik istog.. to  super stap koji baca na kratke i sredje distance fenomenalno .. sto se tice dugih fali  mu malo snage.. doduse ja sam imao 5cu tako da se ogradjujem .. i ujedno garanciju ima 25 god.

gigino1

Senior member
Učlanjen(a)
31.01.2015.
Broj reagovanja
0
Distanca mi nije mnogo bitna jer cu pecati na malim rekama. Prezentacija i preciznost....

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.490
Orvis definitivno

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

Vrh Dno