Ćaskanje

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Ma ideja je bre... revolucija bre!  :lol:
Jedan post- jedna slika i obrnuto.
A jedan video- jedna, posebna tema.

E sad, nece Laza i Ivca da se angazuju, pa da npr. kad neko postavi sliku oni napisu odmah ispod:" Odlicna slika Milutine Shmigicu! Ali ipak, mozes li mi reci kolika je bila temperatura tog dana (u jednom postu vode, a u drugom vazduha; treci po zelji, ako se tebi menjala telesna temperatura)?".

Ali dobro, ako nece ova dvojica, ima ko 'oce.  :lol:

PS
Koja ti je ovo pedercina na slici?  :-\

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
348
Vreme je za ujedinjenje orga i coma. Da se pod hitno otvore magacini i podele megapikseli narodu za rat.  :lurk: 

P.S. A i sto nije obrijao noge? 

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
341
Ljudi jel naručivao neko nešto odavde http://www.troutline.ro/en/ ?

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Ja sam davno probao ali je plaćanje išlo isključivo preko PayPal-a... Možda se odonda nešto promenilo!

Xfactor

Senior member
Učlanjen(a)
09.08.2010.
Broj reagovanja
0
Cesto cu biti u Bg-u ovih dana, preporucite mi neku dobro opremljenu musicarsku radnju...  :bye:

sale guitar

Senior member
Učlanjen(a)
18.03.2009.
Broj reagovanja
0
Auuu,ne znam koju pre da ti preporucim mnogo ih ima :D :D :D :D :D
ps u BG-u mislim da je samo Bojan( simpson) ili uzmes neki expres pa kod bata Djoleta (nis) ili Kiza (valjevo) itd
ne racunam neke radnjice po bg-u sto imaju tri muve i dve bobine  :nowink: :nowink:

Xfactor

Senior member
Učlanjen(a)
09.08.2010.
Broj reagovanja
0
Djole mi je konstantan sto se tice tih stvari, ali rekoh kad vec idem mozda znate nesto zanimljivo, pa da svratim...

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Nudim pomoć oko sređivanja radnog prostora,iznajimljivanje veoma povoljno i nije potrebno celodnevno angažovanje!!Radi radnju u miru vrlo brzo i jebitačno-HAOS zagarantovan!!!

Prilozi

• IMG_0489.JPG
    IMG_0489.JPG
    381,6 KB · Pregleda: 150

peka les

Full member
Učlanjen(a)
22.12.2009.
Broj reagovanja
0
Hahahaa,ma stoji ti ovaj papagaj Sale,ali Crni je skroz ugasio sa njegovim  :D :D ocekujem da me zove da prenoci kod mene jer ga zena juri iz kucu garant  :D

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
peka je napisao(la):
Hahahaa,ma stoji ti ovaj papagaj Sale,ali Crni je skroz ugasio sa njegovim  :D :D ocekujem da me zove da prenoci kod mene jer ga zena juri iz kucu garant  :D

Jok brate svidja se i zeni a o klincima je suvisno govoriti....Nego kad bi ti samo znao kako Sasin Kica ima dobra pera za krila BWO i za mokre musice....BRUKA  :hammer:  :D 

peka les

Full member
Učlanjen(a)
22.12.2009.
Broj reagovanja
0
Znaci nema narav kao saletov papagaj,dobro je ja reko da pravim raspored za spavanje  :D za BWO kazes,uvericemo se kad idemo gore..... :hammer:

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Brate ne prilazi mu na kljunomet(sto bi reko Sasa  :D) te pocepa ko budala novine  :D  :D  :D

Vrh Dno