CD

misha

Junior member
Učlanjen(a)
03.01.2006.
Broj reagovanja
0
CD ili Composite Developments je Novozelandska firma koja poslednjih godina zastupljena sve vise na nasem trzistu. Dosta se prica o njoj, ali koliko sam ja nasao u nasim medijima, samo o spining stapovima. Kako su dugi niz godina radili blankove za mnoge renomirane musicarske firme, trebali bi da se pohvale solidnim musicarskim priborom. Interesuje me da li se iko susreo sa ovim stapovima i kakvi su vasi utisci?

oldsurehand

Full member
Učlanjen(a)
10.01.2006.
Broj reagovanja
358
Composite Developments i njena (nekadasnja) sestrinska kompanija Graphite USA su stekle reputaciju na tzv. "dual helix" konstrukciji blankova. Blankovi su bili nesto tezi, ali izuzetno izdrzljivi, sto je sjajna stvar u lovu na velike ribe. Imao sam priliku da ih isprobam pre desetak godina, ali ne i u skorije vreme. Njihova "Saltwater Fly" serija me je podsecala na stari Sage RPLX. Par laksih modela su bili prilicno kruti i zahteveli strunu za klasu do dve jacu da bi dobro funkcionisali na daljinama na kojima se u proseku lovi pastrmka. Ova firma danas nudi daleko siri spektar modela kako stapova, tako i blankova.

CD proizvodi dosta razlicitih modela, a posto se radi o kompaniji sa renomeom i proverenom reputacijom, mislim da neces pogresiti ako se odlucis za bilo koji od njihovih proizvoda.

misha

Junior member
Učlanjen(a)
03.01.2006.
Broj reagovanja
0
Hvala na informacijama oldsurehand. Imam u vidu kupovinu novog stapa pa istrazujem sve mogucnosti koje su mi dostupne, a ukoliko se nevaram Composite Developments imaju distributera za nasu zemlju. Pozdrav

misha

Junior member
Učlanjen(a)
03.01.2006.
Broj reagovanja
0
Hvala na informacijama oldsurehand. Imam u vidu kupovinu novog stapa pa istrazujem sve mogucnosti koje su mi dostupne, a ukoliko se nevaram Composite Developments imaju distributera za nasu zemlju. Pozdrav

Vrh Dno