CDC - jednodnevke

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Bogi, bilo bi veoma lepo od tebe ako bi podelio sa nama tehniku izrade ovakvog tela mušice  :tbumb: izuzetno dobro urađena.

bogi

Senior member
Učlanjen(a)
13.01.2008.
Broj reagovanja
0
Strelac je napisao(la):
Bogi, bilo bi veoma lepo od tebe ako bi podelio sa nama tehniku izrade ovakvog tela mušice  :tbumb: izuzetno dobro urađena.
tehnika najednostavnija, dve stege parče najlona 0.30-0.35 i motaš.........kao i na udici samo polako i smireno.........  :tbumb:

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
bogi je napisao(la):
Strelac je napisao(la):
tehnika najednostavnija, dve stege parče najlona 0.30-0.35 i motaš.........kao i na udici samo polako i smireno.........  :tbumb:

Dobro je što nisam zafrljačio staru stegu  :D
Evo jedne po tom receptu, ipak na brzinu smotana u no-hackle stilu.

Prilozi

• Oliva.jpg
    Oliva.jpg
    139,1 KB · Pregleda: 305

bogi

Senior member
Učlanjen(a)
13.01.2008.
Broj reagovanja
0
Strelac je napisao(la):
bogi je napisao(la):
Strelac je napisao(la):

Dobro je što nisam zafrljačio staru stegu  :D
Evo jedne po tom receptu, ipak na brzinu smotana u no-hackle stilu.
odlična je, telo nije mnogo dugačko u odnosu na udicu tako da nema problema ni Lipac da je pokupi, inače recimo na tari uzima desetke palmere kao dobar dan, ono o čemu treba voditi računa je da ovako napravljeno telo bude što čvršće da ga riba ne razjebe iz prve..........

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
p3250057.jpg

Udica: #16 kamatsu
rep: microfibets obojen crnim markerom
telo: maslinasti biots
krila i grudi: CDC

p3250055.jpg

Udica: #16 kamatsu
rep: microfibets
telo: navosten zuti konac
nogice: petao
krila: CDC

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
Ej bre Oholi, vise me nerviras! Em su ti dobre musice, em dobar aparat. pa dokle vise ?!  :bleh: A i ovaj Bogi nije normalan
Salim se, sve odlicne muve u dobrom formatu  :tbumb: :)

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
997
Slažem se! Stvarno su oholi i bogi ludo dobri vezači-slikači he he he! +,+

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
ljudi aparat je olympus fe-150 ima 5mp, kupljen je pre par god za 60e na e bay-u. znaci dostupan je svima, nije skup, a jedina mu je prednost sto ima 2 makro moda obican i super.

hvala za pohvale, verovatno i bogi to voli kao i ja pa nam ide pomalo :)

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Vlado imam jednu primedbu na tvoje male jednodnevke i ako ja nisam pozvan da komentarisem jer ti mene ucis da vezujem i tesko da bi ja napravio bolje! :-\ Primedba je da telo nema konus!?!

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Lepo zapazanje... Ali ja tvrdim da ce pastrmka i ovakvu pokupiti ako joj se nadje i vidokrugu.Nema ona pojma dali je telo konusno ili nije,cak sta vise na zamara se detaljima kao mi.

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
crni je napisao(la):
Lepo zapazanje... Ali ja tvrdim da ce pastrmka i ovakvu pokupiti ako joj se nadje i vidokrugu.Nema ona pojma dali je telo konusno ili nije,cak sta vise na zamara se detaljima kao mi.

Naravno!  :tbumb:

Vrh Dno