CDC - jednodnevke

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
imas na netu to isto opazanje, samo sto sam sam sebe kritikovao  ;)

hvala svakako

shomi

Senior member
Učlanjen(a)
29.08.2006.
Broj reagovanja
0
Oholi, postovanje, musice su ti fenomenalne, sa dusom su za razliku od vezaca koji zive od njih, vec duze vreme hocu da ti napisem ovo, i treba da budes samokritican zato ces uvek praviti dobre musice, jedne od najboljih na ovom sajtu, mozda i n............., nek crknu tudjmani...

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
shomi, hvala puno za pohvalu, ima ovde dosta kvalitetnijih i iskusnijih vezaca, mada trudim se i ucim neprestano.

bas sad u nedelju sam imao prilikuu da se uverim u lovnost ove poslednje cdc muvice od navostenog konca, cak je i eko ljuba imao ribu na nju i uverio se sam :) sve u svemu odlican vikend bese.....par kalifa oko 30cm je palo na doticnu muvu, postavicu slike uskoro nadam se.

shomi

Senior member
Učlanjen(a)
29.08.2006.
Broj reagovanja
0
stoji da ima iskusnijih, stariih i boljih, ali bas zato, rutina, zasicenje tu je tvoja prednost jer u svakoj musici dajes zivot, to je i kod njih bilo nekad, nastavi samo tako...

easyrider_

Full member
Učlanjen(a)
25.07.2007.
Broj reagovanja
622
Meni krajnje zanimljiva varijanta, koju do sada nisam vidjao. http://www.youtube.com/watch?v=Wk_rlUKX0Qs&feature=related
Sinoc lutajuci po netu, naletih na ovog Japanca...

Zivi bili!

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Jako dobra fora, svaka čast autoru.

Koliko ribljih napada mogu da podnesu ova krila je pitanje. U svakom slučaju sad ću da smotam jednu  :yeswink:

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Tražio sam kvalitetna CDC perca ali ih nema u ovom pakovanju koje dobih na poklon, a pošto lipljenaš nisam bolja nemam.  Udica je daleko manja od udice za majske muve (14) a uostalom ja teško kopiram druge vezače, ne ide mi.

Evo pokušaja imitiranja.

Uz kvalitetna pera i malo volje ova muva može da se namontira da bude prva liga.

Prilozi

• test, test 1 2 1 2 3.jpg
    test, test 1 2 1 2 3.jpg
    75,6 KB · Pregleda: 304

easyrider_

Full member
Učlanjen(a)
25.07.2007.
Broj reagovanja
622
Fina je...
Koju udicu si uzeo? Ja bih pokusao sa Partridge K2B, to je jedini model sa okcetom na gore koji trenutno imam...
Da l bi to moglo da prodje..?
Inace, jako mi se svidja ova fora sa cdc. Strasan polozaj na vodi...
Zivi bili!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Strelac je napisao(la):
Jednom strimeraš, uvek strimeraš...  :doh:

:D :hammer:

lepa imitacija, nema sta...samo, meni mrsko to vezati...a, i nemam od čega  :D Možda od slinky fibera ili polarne lije  :D :lol: ;)

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
easyrider_ je napisao(la):
Fina je...
Koju udicu si uzeo? Ja bih pokusao sa Partridge K2B, to je jedini model sa okcetom na gore koji trenutno imam...
Da l bi to moglo da prodje..?
Inace, jako mi se svidja ova fora sa cdc. Strasan polozaj na vodi...
Zivi bili!

Vezao sam je na Gamakatsu F22 veličine 14, nisam imao veću, desetka ili bolje osmica bi bile super. Sa kvalitetnim CDC_om ova muva može da bude veoma zanimljiva. Ova Partridge K2B cenim da je od beblje žice i da je teška i nema tako zakrivljen vrat, probaj. Verovatno bi bio jako dobar izbor i TMC 205BL.

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Samo za Strelka, da više vežba u ove zimske dane !  :bleh: Ili stavi šlem na glavu da mu ne pada svašta na pamet  :hammer:  :hammer: !!!!!

Prilozi

• copy-paste (2).jpg
    copy-paste (2).jpg
    105,9 KB · Pregleda: 328

MM

Hero member
Učlanjen(a)
14.02.2009.
Broj reagovanja
639
Danas sam vezivao...  :D

Prilozi