Cime ces se podnoviti za sledecu sezonu?

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
381
Da li je to ovaj:  http://www.sportslinkup.com/shop/0-Dam-quick-3-bin.html

feanor

Senior member
Učlanjen(a)
31.01.2006.
Broj reagovanja
1
Ja imam "dam quick 45 "  i koristim ga na stapu jacine 7/8 ,kanap wf 7 ....
Lep,ali tezak i povelik za slabije stapove...a vec sam ga video u kombinaciji sa mojim  stapom sage launch 804  :(

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
710
nespetro je napisao(la):
Da li je to ovaj:  http://www.sportslinkup.com/shop/0-Dam-quick-3-bin.html

To bi trebalo da bude to ali koliko vidim cena je prilično visoka. Nadam se da su pravili i čekrke i u manjim veličinama kao npr za 3ke ili 5ke.

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Goci je napisao(la):
Ja imam 3, 5 i 7, to mi je navodno bilo dovoljno. Ipak, prošla subota i štujke od metra me ubediše da mi treba nešto što lako baca strimere od 25 cm.

Samo je pitanje da li uzeti 9ku ili 10ku... Plašim se da devetka nije previše slična sedmici. Možda mi treba 11?

Ne opterecuj se aftmama. Evo ti konkretan primer. Laza je uzeo ECHO ion koji je #8 ali on ako se ne varam nosi optimalno 250-300 grejna. E sad pogledaj recimo rio pike i rio clouser konce prvih 30 stopa. 8=231gr 9=260gr 10=305 .
Da skratim pricu za njega nikad ne bi uzeo osmicu konac, vec bih dobro razmislio 9 ili 10

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
381
Nista narocito nemam u planu za ovu godinu. samo potrosni materijal.... :lol:

Par Shooting Headova i to najverovatnije LTS Adapted PRO 9/10 ( sa promenjivim vrhovima : plivajuci, intermed. i tonuci 3)  i guidelinov 3D tonuci 1/3/5 za dvorucnjaka.
Mozda i novu masinicu za istog gospodina i to Loop Multi #9-12.
Kombinezon i cipele moraju izdrati jos ovu godinu tako da tu stedimo.
Samo se nadam da nece iskrsnuti jos nesto  :-[

peka les

Full member
Učlanjen(a)
22.12.2009.
Broj reagovanja
0
ja cu ove sezone da se podnovim tuba strimerima........i to iz inostranstva,cisto da se zna odakle dolaze..... :D  :lol:

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
710
Ja planiram da kupim novi kombinezon jer sam stari tako izbušio da nemam ni volju a ni želju da ga lepim i krpim.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Ne znam da li planiram ili više samo želim  :hammer: Svič 9tku  od 11 stopa ili neku 10tku od 9 stopa + kanapi koji pašu uz to.

Fino bi bilo nabaviti još jednu špulnu za moj vosselerov čekrk S3.

A možda od svega toga ne bude ništa  :hammer:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
sigurno disuci kombinezon i float tube pod obavezno.......koliko u narednih mesec dana pada jedan od ova dva.....

Xfactor

Senior member
Učlanjen(a)
09.08.2010.
Broj reagovanja
0
Planiram da zamenim http://postimage.org/image/6qy7o6rdw/ jer je sa unutrasnje strane guma, pa se mnoooogooo znojim leti. Bukvalno moze da se prospe znoj iz njih kad ih skinem...
Tako da cu verovatno menjati ovo za neki gore-tex.

Neki bambus, neka trojka, neki cekrk... Coveku nikada ne mozete da zabranite da masta  :D

saleja

Senior member
Učlanjen(a)
14.07.2010.
Broj reagovanja
3
Ljudi zelim vam od sveg srca :tbumb:

Ja samo neku lepu dvorucnu ili switch batinu kad bi nabavio i iskompletirao je,,, uhhhhh... :smoke: :smoke: :smoke:

Vrh Dno