sartriz beli je dobitna kombinacijana brani kod opova na njega sam dobio bucka 4+.Šone je napisao(la):Clouser je ultimativno oružje za Tamiš baš kako čika Milanče kaže .. ja ih koristim početkom sezone kada mi treba dubina ,posle prelazim na druge strimere...
verovali ili ne ja sam tad na vodu izasao samo sa jednim clouserom i to sartriz beli koji sam navezao vece pre izlaska na vodu.Kad sam isprobao sve povrsinske strimere ni jedan nije dao rezultat onda sam kao zadnju soluciju upotrebio pomenuti strimer dobio sam pored onog kapitalca jos sest sedam manjih bucova teskih oko 1,5 kg.Po SEBASTIJANOVOJ preporuci cu u svoju kolekciju uvrstiti i ljubicasto beli i jos poneki cisto da se uverim u njihovu efikasnost.HVALA NA SAVETU.sebastian je napisao(la):ta kombinacija boja je perfektna i valja je uvek imati ali ja bi ti obavezno preporučio ako slučajno nemaš....leđa ljubičasta i beli stomak...šta sam jedno veče na dunavu uradio smuđevima kilašima clouserom od nekih 7cm max. Ni jedna druga boja nije palila čak ni šartez bela, čim bi se vratio na ljubičasto belo rock and roll :yeswink: Posle sam tu kombinacju probavao i na drugim grabežljivicama i isto jako dobro se pokazala.
JA KORISTIM BUCKTAIL ZA VECE STRIMERE A ZA MANJE BUCOVSKE KORISTIM POLARNULIJU I KUNU ZA LEDJAsebastian je napisao(la):uveren sam da se nečeš razočarati....ja sam ih radio od polarne lisice.
SVAKA CAST KOLEGA!!!!!KAD JE I GDE ULOVLJENcrni je napisao(la):Polarna lija je zakon![]()
JA PECAM OD KRAJINCA DO LIPOVICE :yeswink:crni je napisao(la):Sredinom avgusta na J.Moravi kod Leskovca.