Clouser Minnow

becko

Full member
Učlanjen(a)
07.11.2006.
Broj reagovanja
26
....

Prilozi

• CM 1.jpg
    CM 1.jpg
    191,1 KB · Pregleda: 295

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Dobar, početnički :p Ipak si ti drinski vuk a ne dunavski  :D :D :D
Šala naravno! Mada bi udica mogla da bude malkice veća. Takođe i oči od lančića su prilično lagane, pa postoji šansa da se "tumba" i prevrće sa viškom materijala :yeswink:
Javi ako ga nešto uzima na Drini, da stavim moje u komplet posle 01.06.2011.

P.S. Mada na drugi pogled mi je sve bolji  :tbumb:

crnigruja

Junior member
Učlanjen(a)
28.11.2011.
Broj reagovanja
0
Šone je napisao(la):
Clouser je ultimativno oružje za Tamiš baš kako čika Milanče kaže .. ja ih koristim početkom sezone kada mi treba dubina ,posle prelazim na druge strimere...
sartriz beli je dobitna kombinacijana brani kod opova na njega sam dobio bucka 4+.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
ta kombinacija boja je perfektna i valja je uvek imati ali ja bi ti obavezno preporučio ako slučajno nemaš....leđa ljubičasta i beli stomak...šta sam jedno veče na dunavu uradio smuđevima kilašima clouserom od nekih 7cm max. Ni jedna druga boja nije palila čak ni šartez bela, čim bi se vratio na ljubičasto belo rock and roll  :yeswink: Posle sam tu kombinacju probavao i na drugim grabežljivicama i isto jako dobro se pokazala.

crnigruja

Junior member
Učlanjen(a)
28.11.2011.
Broj reagovanja
0
sebastian je napisao(la):
ta kombinacija boja je perfektna i valja je uvek imati ali ja bi ti obavezno preporučio ako slučajno nemaš....leđa ljubičasta i beli stomak...šta sam jedno veče na dunavu uradio smuđevima kilašima clouserom od nekih 7cm max. Ni jedna druga boja nije palila čak ni šartez bela, čim bi se vratio na ljubičasto belo rock and roll  :yeswink: Posle sam tu kombinacju probavao i na drugim grabežljivicama i isto jako dobro se pokazala.
verovali ili ne ja sam tad na vodu izasao samo sa jednim clouserom i to sartriz beli koji sam navezao vece pre izlaska na vodu.Kad sam isprobao sve povrsinske strimere ni jedan nije dao rezultat onda sam kao zadnju soluciju upotrebio pomenuti strimer dobio sam pored onog kapitalca jos sest sedam manjih bucova teskih oko 1,5 kg.Po SEBASTIJANOVOJ preporuci cu u svoju kolekciju uvrstiti i ljubicasto beli i jos poneki cisto da se uverim u njihovu efikasnost.HVALA NA SAVETU.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
uveren sam da se nečeš razočarati....ja sam ih radio od polarne lisice.

crnigruja

Junior member
Učlanjen(a)
28.11.2011.
Broj reagovanja
0
sebastian je napisao(la):
uveren sam da se nečeš razočarati....ja sam ih radio od polarne lisice.
JA KORISTIM BUCKTAIL ZA VECE STRIMERE A ZA MANJE BUCOVSKE KORISTIM POLARNULIJU I KUNU ZA LEDJA

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Polarna lija je zakon  :smoke:

Prilozi

• bucov2.jpg
    bucov2.jpg
    80,7 KB · Pregleda: 224

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Današnji,jučerašnji? Odlična riba a i za vrijeme kad je ulovljen!

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Opa zemljak...onda bolje da sam ti rekao Manojlovce  ;)

Vrh Dno