Codex Alimentarius!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
@Simpson@
"Ovozemaljski kraj mi je blizu, po mojim predvidjanjima za nekih 25-30 god ako mi se nesto ne izjalovi ..."
Lucaj, lucaj, pa idemo da pavas...
:D  :hammer:

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Kad smo vec kod kraja, odgledajte 2012. Jos jedna teorija zavere. :) You are missing the point here! Nekad je dobro da se neke stvari ne znaju.

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
263
Nije resenje gurati glavu u pesak kao noj.
Jedno je znati nesto i suocavanje sa tim a drugo je strah i odbijanje saznanja, razumem da je mnogima tako lakse.
Ja nisam ni u depresiji niti imam skladiste hrane i vode za godinu dana sakrivenu u podrumu, jednostavno sam informisan a zivot ide dalje i sve je Bozija volja.

Rancic i ja smo sinoc vezivali strimere za stukice a oni neka rade svoje, nece jos dugo :nowink:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Nušić je napisao da kroz život treba proći žmureći!
Cela istorija ljudskog roda je splet konspiracija,većih ili manjih.Ono što mene posebno zanima je sposobnost našeg mentaliteta da prenebegne zavere koje je sam sebi stvarao!Od kada sam naučio da govorim i slušam znam za zavere!U školi su nas učili o tome!Otac me je upozoravao na tu strašnu grešku našeg naciona!Veujem da zato udaram glavom u isti onaj zid u koji je on treskao,a u koji,čini mi se, i deca mi kuckaju!Interesuje me zavereničko delo zbog kojeg su najpametnije glave uvek odlazile odavde!Zbog čega je ovaj narod držan u neismenosti i neznanju 400 godina posle humanizma i renesanse!Zbog čega smo od najvećih felera naših ljudi pravili heroje!Zašto iz svojih najvećih propasti nismo naučili ništa,nego smo propadali više i gore!
Ovo je samo fragment naših zavereničkih igara koje tako slatko negujemo!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
strashni je napisao(la):
Nije resenje gurati glavu u pesak kao noj.
Jedno je znati nesto i suocavanje sa tim a drugo je strah i odbijanje saznanja, razumem da je mnogima tako lakse.
Ja nisam ni u depresiji niti imam skladiste hrane i vode za godinu dana sakrivenu u podrumu, jednostavno sam informisan a zivot ide dalje i sve je Bozija volja.

Također  :yeswink:

Ja samo pravim zalihe strimera  ;) :D

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Od kad je sveta i veka ljudi su se delili na klanove, kaste....aristokratiju i puk, esnafe, udruženja... od lopova do sveštenika. I svako se drži svojih. I pop, i policajac i lopov, i glumac i lekar, pekar, apotekar......što ne bi trgovci. Svi imaju svoju dogmu i osnivaju svoja udruženja da bi postavljali i diktirali svoje uslove za usluge.
Ništa se ti organi u UN za hranu ne razlikuju od ostalih organa UN - za naftu, nuklearnu energiju, ljudska prava... zna se ko je tamo član i ko diktira sve uslove. Sve se uvodi u kalup. Možda to nije dobro, ali je bolje od anarhije, pa da radi ko šta hoće i ni u šta niko nije siguran.
Teško je običnom čoveku da se zaštiti i od malih, a kamo li od toliko velikih organizacija - UN, FAO, TRT-MRT..... CA...
Zvezdan je tačno rekao. Da smo pismeniji narod, samosvesniji, da su nas učili stvarno šta nam se dešavalo... i šta nam se dešava, možda ne bi bilo nikakvih zavereničkih zidova u koji treskamo glavom. Možda bi tada našli način da se i mi udenemo negde i nađemo u svemu tome naše mesto.
Sezona štuke tek počinje. Vezujmo.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
"Da smo pismeniji narod, samosvesniji, da su nas učili stvarno šta nam se dešavalo... i šta nam se dešava, možda ne bi bilo nikakvih zavereničkih zidova u koji treskamo glavom."
Da, upravo to je to, ne bi došlo do krvoprolića u 90tima več bi svako mirno na svoju stranu...psi huškači, njihov lavež bi se izgubio negde u vazduhu i sve lepo i krasno...ali  :blush: trt

Strimeri, ma ja sam se vala navezao...ali "moram" još jednu seriju explicitno za štuke  :D Ima da izađem jop jednom na štuku ako od mladice ne bude ništa...od kiša nam reke narasle mnogo i od mladičarenje sumnjam da če biti išta ali ko zna?!?

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
simpson H je napisao(la):
Teorije zavere koje ce po hiljaditi put da dovedu do pitanja "Jesmo li sami"

Paranoja kompletna, opusteno bre ljudi...

Krenuste od genetskog inzenjeringa, pa do globalizacije i verovatno na kraju dolaska Satane i preuzimanja sveta....  :D

Ovozemaljski kraj mi je blizu, po mojim predvidjanjima za nekih 25-30 god ako mi se nesto ne izjalovi :) i cisto sumnjam da ce nesto bitnije da se promeni za to vreme.

Ma Simps odakle ti ideja da je neko napet i jos gore paranoican? Ja sam vrlo opusten jer sam dovoljno samosvestan. Ali Sto rece Strasni necu glavu u pesak. Ja samo iznosim one podatke za koje sam siguran da su tacni pa teorija zavere nije dobar naziv, vec vise prilici praksa zavere. Iznosim podatke jer samo tako mogu realno da nesto ucinim. Sta drugo treba da radim? Da cutim?
"Hocu i ja da kazem nesto za dnevnik" :) Ovi pompezni nazivi raznih udruzenja, cuda, muda i onim cime se bave su manje vise nebitni. Obican covek ima 2 vrste potreba. Prve su one pseudo-virtualne nametnute medijima i drustvom (ovaca) ali su u sustini sviranje qrcu. Druge su realne potrebe za hranom,vodom, sklonistem, kretanjem, komunikacijom........ Osnovno resenje za drugu vrstu potreba je besplatna energija. Besplatna energija nije neko futuristicko sranje iz zvezdanih staza vec nesto sto mozete da nadjete u  zvanicnim udzbenicima iz fizike. To mene muci. Muci me sto imamo resenje problema u rukama. Nije resenje direktan obracun sa masonerijom, iluminatima i ostalim buljasima. Normalan svet nema nikave sanse jer je njihov teren, njihove sudije a njihova su i pravila igre. Cela poenta je dokaz njihove nepotrebnosti. Ono sto obican covek moze da uradi za doprinos celom ljudskom rodu je da siri istinu, A NE DA CUTI!
P.S. nisam ulazio dublje u temu o besplatnoj energiji, ali valjda je svima jasno koje konsekvence to nosi.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
@gringo, POTPIS!  :yeswink: :tbumb:

Sto se opustenosti tice moram reci da se i ja mnogo ne sekiram pa sta goda da bude! Mnogo toga sam vec prezivio a nisam ni 30tu jos prekoracio...volio bi da mi to sve nije bilo potrebno ali nema veze, zivot tece dalje a ja sam totalno kul sto se tice svega sto se desava oko nas...ali ne mogu reci da me nije briga za mnoge ljude oko mene, i isto potpuno opusten se trudim iznjeti istinu na dan među običnim narodom u nadi da si od njih 100 barem jedan neče dozvoliti da bude još jedna ovca u gomili sa kojom se da manipulirati. Koliko samo ratova ne bi bilo da se ljudima ne da manipulirati...koja vojska npr. bi htela da se bori za nesto od cega sami nece imati nikakve koristi vec samo stetu..."ginuti za neke ideale" u stvari svrhz i cilj elite... :nowink: to je pusta žalost, ali ljudi padaju na obečanja, na kraju su žrtve svojeg pohlepa i ostalih niskih strasti.

Istina oslobađa ;)

Vrh Dno