Mefisto018
Hero member
Lepota,ovako nesto i zasluzuje da ima trajnu zabranu ribolova...
sebastian je napisao(la):stvarno jako lepa reka! to sto je trajno zabranjen ribolov nije ni cudo kakva je svest ribolovaca na našem južnom balkanu. imam rođaka i neke prijatelje u MK pa imam i informacije iz prve ruke...MK je zemlja velikih kontradikcija... da je ne bi blatio previse samo za primer: prije je vozacki svako radio kako je stigao i sada odose vlasti u drugu skrajnost, sada ce svaki makedonac morati da godinu dana ide u autoskolu...ehehej, to ce bre da budu sada soferi sa diplomom![]()
Tako se sve resava i odlucuje na jugu nasega balk. pol. ostrva. Isto tako i sa tom predivnom vodom...zabrana riboloba, jeste tako je ali ne vazi "bas" za sve...za vecinu nas osvescenih vazi, mi koji bi mozda dali i 25€ u njihov đep na dan ribolova i mi koji bi možda više vodili računa o okolici prilikom ribolova e za takve potencijale se nema sluha...zato i jeste stanje u zemlji kakvo imaju. Pravi potencijali se zaobilaze, pokušava se nemoguće, interesi nisu baš mnogo konstruktivnog karaktera za celu zemlju...a taj karakter je problem skoro svih balkanski zemalja. Ehhhhh, zemljo Indijo...
I u hrvatskoj ima par takvih mesta, prelepi ribolovno turistički potencijal koji bi mogao pod strogim režimom još više da cvate ali njet![]()
Sa skupljim dozvolama, strogom kontrolom i režimom, unapred određenim maximalnim brojem ribolovaca u jednom danu takve vode bi još više cvetale. Izgledale bi i dalje kao divlje i netaknute...samo, ima li tko sposoban da tako nešto izvede ili da se uhvati takvog projekta ???