Crveni rep - Magija na mushici

• Začetnik teme Mr.Zakula
  • Datum pokretanja

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Retko kad će ti trebati neka druga muva ako imaš WITCH u raznim verzijama i veličinama. Još ako veruješ u tu muvu, videćeš da će ti osnovni fly tying materijali biti crveni polipropilen ili vuna, paunova pera ili dubbing-zamena, kao i grizzle hackle.

Drina

Senior member
Učlanjen(a)
20.12.2006.
Broj reagovanja
0
Mix ja sam bio na derneku pa malo popijo to je razlog sto ne spavam al sta tebe budna drzi.......... ....kakve ti planove kujes za naredu sezonu haha

Marko_Mašić

Hero member
Učlanjen(a)
13.04.2006.
Broj reagovanja
240
Tu musicu samo u malo drugacijoj varijaciji konstantno koristim na svim velicinama,zove se crvenorepi palmer,rep crveni,telo crni konac,crni dabing,crni noj ili paun ili sta god vam padne na pamet i obavezno srebrna zica kao rebra,noge crni petao preko celog tela (palmer),glava crna...

Dok sam u pocetku pecao na vaser kuglu,ova musica je bila takoreci na svakom predvezu i to uvek vezana zadnja,tako mi je davala najbolje rezultate...

Verujem u tu muvu...

Marko.

Z

Zakula

Guest
Black Zulu je svakako jedna fenomenalna i univerzalna imitacija,koja moze da posluzi i za pecanje klena i za pastrmku i za lipljana i za stillwater i....Takodje moze da imitira dosta insekata sa promenom velichine udice.

Drina

Senior member
Učlanjen(a)
20.12.2006.
Broj reagovanja
0
Mnogo je lovna nema sta a jedna je od rijetkih koju znam napraviti pa mi bas uzivanje loviti sa njom.

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Evo i nesto mojih magija crvenog repica definitivno najboljih u kutijici,nadam se da ce biti po koji spontani :blush: :blush: :blush:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Od jutros premišljam gde ću da mušičarim. Znam mesto gde mogu da rastrtim krupne bodorke, ali na jednom drugom mestu me čekaju crvenperke. Na trećem mestu me čekaju krupne štuke i krupni klenovi. E, za ove glavonje sam napravio jednu muvu. Nije mnogo slična krupnim midževima koji su sad aktuelni, ali utoliko će prevara biti slađa. Crveni rep će biti zbunjujući faktor :lol:.
main.php

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Mixmaster je napisao(la):
Od jutros premišljam gde ću da mušičarim. Znam mesto gde mogu da rastrtim krupne bodorke, ali na jednom drugom mestu me čekaju crvenperke. Na trećem mestu me čekaju krupne štuke i krupni klenovi. E, za ove glavonje sam napravio jednu muvu. Nije mnogo slična krupnim midževima koji su sad aktuelni, ali utoliko će prevara biti slađa. Crveni rep će biti zbunjujući faktor :lol:.
main.php

Koja ti je ovo udica?

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Gamakatsu F-21
F-21.jpg

http://www.gamakatsu.nl/html/english/flyhooks.asp

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Ovih dana sam lešio klenove na Witch Nr. 18.

MIKI-FLY

Senior member
Učlanjen(a)
03.11.2008.
Broj reagovanja
0
red tag variant 2
porebren crvenim koncem 7/0

Prilozi

• red tag variant.jpg
    red tag variant.jpg
    35,8 KB · Pregleda: 396

tomasini

Senior member
Učlanjen(a)
22.01.2008.
Broj reagovanja
1
Zanima me ima li "hot but" veze s ovom temom? Kakva je to muha, nigdje slike na cijelom internetu. Jel` to zapravo "red tag" u slengu?

Hunter

Senior member
Učlanjen(a)
10.12.2006.
Broj reagovanja
0
nisam nest iskusan po tom pitanju al reko bi da je...

ovo mi je omiljeni red tag za crvenperke na udici no 12.

red-tag.jpg

i naravno red fag za klencuge na udici br 4.

red-fag.jpg

MM

Hero member
Učlanjen(a)
14.02.2009.
Broj reagovanja
639
tomasini je napisao(la):
Zanima me ima li "hot but" veze s ovom temom? Kakva je to muha, nigdje slike na cijelom internetu. Jel` to zapravo "red tag" u slengu?

Evo slike hot butt-ova koje je Simpson vezao. Vruća guza je u stvari caddis, pa ima i verzija sa dlakom elka.
Nego, ja kad čujem taj naziv Vruća guza, odmah pomislim na neki niskobudžetni rnić.  :hammer:

Prilozi

• simpsonove vruce guze.jpg
    simpsonove vruce guze.jpg
    129,9 KB · Pregleda: 439

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
U jeeee sad ja ispadoh kao neka referenca kako treba da izgleda guza :hammer:

Evo ukucate u google images i dobijete...OVO