CTS Affinity MX

rango

Senior member
Učlanjen(a)
14.03.2009.
Broj reagovanja
6
Verovatno ce vecina musicara da uhvati vise ribe  na leskov stap nego ja na musicar kako je Sasa napisao, ali se obracam ribolovcima koji nemere kantarom uzivanje u musicarenju nego srcem volim posao koji radim ali ga nebih radio dzabe a platio bih da pecam to nema cenu osecaj harmonije i uzbudjenja na vodi a kvalitetna oprema pojacava dozivljaj zato mislim da je podjednako bitna oprema i za Gradac i za Drinu. MX sa tezom nimfom vuce sistem a neosecase teret nimfe nego samo fina tezina kanapa puni se iz mesta a kako drzi ribu to je posebna prica,.Bistro.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
rango , nadam se da me nisi pogresno razumeo jer nisam imao nameru da te uvredim  :) i ne verujem da bi vecina ulovila vise od tebe na leskovak  :nowink: sumnjam da si prosecan ribolovac citajuci kako opisujes upotrebu stapa sa nimfom  :tbumb:
pozdrav 

rango

Senior member
Učlanjen(a)
14.03.2009.
Broj reagovanja
6
Sasa sve je ok nisam sujetan nisi me svatio, da sam probao ovaj stap kad sam pocinjao sa musicarenjem ne bih morao da promenim nekoliko stapova da nadjem cetvorku, mislim da bi svi koji traze novi stap trebalo da probaju i CTS,jiskreno vise me je odusevio nego One.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
da si probao taj stap kada si pocinjao ne bi ni znao sta drzis u rukama  ;) mozda je bolje sto si ga nabavio kasnije jer sada znas da ocenis stap i sta od njega ocekujes . verujem da je odlican jer citam o njemu samo reci hvale po forumu  :tbumb:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
413
Rango znam da imas MX-a #4 od 9 fita jednom smo se i dopisivali oko toga. Ja sam se odlucio za 8 fita jbg tako sam istripovao da mi bas to treba i to je to.Imam X-a #5 i Gradac sam pokrio kao i Lim , Ribnik itd..ostaje Nimfa al bice vrv MX 10.6 #3 jer mi se svidja akcija MX-a cim sam ga uzeo u Ruku mislim da ce biti BRUKA za nimfu ..e sad za Drinu cu videti.Prepravljao sam X-a pa cemo da vidimo na sta sada lici.Stavio sam mu lakse karike videcemo kako leti sada :) iskreno i meni se moj CTS X vise svideo od One-a e sad je to moje misljenje..

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
413
Evo ih lepotani :) CTS MX i Ross  :D

Prilozi

• IMG_1994_1.jpg
    IMG_1994_1.jpg
    49,5 KB · Pregleda: 198
  • IMG_1993_1.jpg
    IMG_1993_1.jpg
    60,9 KB · Pregleda: 219

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
413
Naravno zna se sta je zastitni znak CTS-a u Srbiji  ;) Maric naravno  :D :D

Prilozi

• IMG_1992_1.jpg
    IMG_1992_1.jpg
    58,8 KB · Pregleda: 217
  • IMG_1991_1.jpg
    IMG_1991_1.jpg
    56,9 KB · Pregleda: 223

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
jes da nije MX ,ali ja sam odusevljen sa x #4,baca strunu 5icu bez problema,i dobio sam ono sto sam trazio,a to je da imam stap univerzalan za sve reke,a da moze da posluzi za drinu. ako u buducnosti budem planirao da vise vremena provedem na drini uzecu mx-a #6

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Nebo tvoj i maricev x nemaju veze jedan da drugim. Zasto je to tako stvarno nemam pojma.
Maricu samo si dodatno pukao pare za karike, nista se nece znacajno promeniti.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Tvoj x od 9' je totalno drugaciji od nebinog. Nemam pojma kako ti se vise svidja od one i svaka cast ako je tako. Kod nebinog mi se samo ne svidja sto je isao na klasicne snake umesto single foot.

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
Je... musicarski stap ako ima karike kao varalicarski ,snake je zakon :)

Vrh Dno