CTS Affinity MX

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
mislim da ce Popu na nos izaci stap koji Maricu bude radio  :hammer:

Simpsone moram se sloziti sa tobom,ne znam dok ne probam,najradije bi da mogu finansijski odmah narucio i Revo #6 i X #6 pa lepo ,a da imam jos vise odmah bi uzeo od svakog i 5icu ,pa lepo sve to isprobali i videli kako izgleda

Uf al zaista me jeste ukakilo sa x 4 toliko da se uopste i razmisljam dal prodati ili ne,mada i 18ica mi je i dalje IDEAL a tu sam probao skoro sve sto se moglo nabaviti  :hammer:

Mada si mi ubacio rovca opasno za Revo 5 ili 6 ufff,dobro je da si sad kad je vec kasno i pala odluka da ne moram da se lomim
Proba na vodi cim stigne ,ko zna mozda me opet ukakilo  :D

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Za svoje novce si gazda. Ako mariću odgovara drška od metle, što bi to vama smetalo?

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
Baki-Pa je napisao(la):
Za svoje novce si gazda. Ako mariću odgovara drška od metle, što bi to vama smetalo?

Odgovara njemu drska par minuta,pa posle vise ne ,vec sirak pocne da mu odgovara,po onda konac kojim je sirak vezan  :hammer:

vrana

Hero member
Učlanjen(a)
19.06.2013.
Broj reagovanja
371
neba je napisao(la):
Mada si mi ubacio rovca opasno za Revo 5 ili 6 ufff,dobro je da si sad kad je vec kasno i pala odluka da ne moram da se lomim

Jesi li siguran da se ne lomiš?  :hammer:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
413
Nebo ja nisam kukao niti prodajem svoj CTS  :p :p :p mada mislim da se ti sad opet dvoumis  :bleh: :bleh:

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Sve je to, malte ne, isti kurac. Malo se prilagodiš i pecaš ko gospodin čovek.  Nema tu velike razlike između extra skupih i relativno skupih štapova.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
413
Ma sve sviranje kurcu, da ti znas koji je stap za mene najbolji, ja pecam kao gospodin..e sad jbg ukusi su razliciti

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
pa valja traziti savrseno za svaku situaciju  :hammer: sta cu kad sam takav ,neko se prilagodjava i ne trazi dalje,a ja sam uvek spreman da probam nesto novo

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.490
Nesto divlje?

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

rango

Senior member
Učlanjen(a)
14.03.2009.
Broj reagovanja
6
Jedno je sigurno, MX savrseno drzi ribu ako ga uzimas ciljano za lipljena tanke tipete savrsenstvo, a bas me zanima kako ce se pokazati za mahanje.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
rango je napisao(la):
Jedno je sigurno, MX savrseno drzi ribu ako ga uzimas ciljano za lipljena tanke tipete savrsenstvo, a bas me zanima kako ce se pokazati za mahanje.

Ni to nije sigurno ako o sestici sudis na osnovu ponasanja cetvorke. Ja vam vec rekoh a ko nece da veruje njegova stvar. Svaka klasa stapa istog modela se razlikuje po ponasanju, cesto i po akciji. Da ne pominjem koliko se razlikuju i iste klase izmedju sebe ako im je duzina ili broj delova razlicit. Imate bezbroj takvih primera kod skoro svih prizvodjaca. Hocete nekoliko primera? TCR 5 batina, TCR6 poezija za ribolov, Launch petica dvodelna i cetvorodelna kao dva razlicita stapa, Scott S4 petica do jaja sestica onako, Catapult petica korektna sestica katastrofa, Z-Axis petica bezvezna a sestica boli glava. Ko to sve moze da pohvata i bude siguran bez ozbiljne probe sa vise razlicitih struna?

Vrh Dno