CTS Affinity X

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
413
PROTA71 je napisao(la):
Pljuc.....odje jedino sto mi se svidja, je cekrk  :bleh: :bleh: :bleh: :tbumb: :nowink:

Vidi ti meni za one stvarcice, ceka me MX za rad  :p :p :p :p dacu ti da se kurcis malo po Gracu  :hammer: :hammer: :hammer:

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
  Stap je  fantaija,samo mi smeta  sara na pluti  :-[  :D.

E,nemo se ljutis,ja sam bolestan po pitanju detaljcica,pa sam i tezi cekrk secao god. dana  jer mi se slaze uz zlatan rolenhalter.

Tek sam zamenio cekrk  kada sam nasao u tonu blanka  :doh: ;)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
413
Ma naravski nema ljutnje..ja sam ga radio po sebi I prvi je stap koji sam pakovao..sad me ceka MX da radim pa cemo videti ali necu da fantaziram, ici ce Sage oprema na njega.To ce mi biti  radni stap za Gradacke pastrmkice

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
413
Mnogo za taj kes sam skoro mogao da uzmem Metod-a  :p :p :p

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
413
Profesore cini mi se da je ovaj moj blize #6 uzimao sam ga ciljno za Drinu i poredeci ga onda na Gracu sa Sage One bar tezinski cini mi se da je to to ( a opet drugacije )e sad jebem li ga..Vi ste ga probali sa strunom #5 i islo je ali a ja kad sam ga probao sa SA MED #6 letelo je kao blesavo..

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Ta tvoja kombinacija je skroz OK. Možda lagano može da nosi i 6-ticu za Drinu ali nisam probao pa da ne lupam :D Ja tu ništa ne bih dirao - ostao bi na nekoj struni #5.
Primedba mi je bila da ako si hteo Sage 5-ticu onda je One mnogo univerzalniji - divna "prava" brza 5-tica Sage. Fenomenalan štap. Metod je extra (extra) fast, pa mu mnogo veću svrhu vidim kao 6-ticu u nekoj specijalnoj strimeraškoj varijanti ili "heavy" drinskoj kombinaciji. Mada je za moj ukus previše krut i brz.

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
270
Imao sam priliku da u isto vreme probam One #5 i H2 #6. Oba su babaroganovici, mada  moram priznati da mi je One prirastao za srce. H2 ima neku prefinjenu akciju dok mi One izgleda snaznije? ( ne znam da li sam nasao pravi izraz). Rado bih ga posedovao

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
e moj Maricu uzimas te decije igracke za kedere umesto kao ja motku za pravu ribu

uh jedva i ja cekam moju 4ku  :D

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
91
Veeeeeeeeeeeeeeliko zlo!!!!!!!!!!!!!!!
Odoh Ja u policiju, kad vec Pera nece... :( :( :( :(
A najaaaaaaaaaavise dugu i hladnu zimu ...... :doh: :doh:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
413
Profesore trebao mi je stap za Drinu..Vecina ljudi vice uzmi #6 a ja sam bio vise za #5 I nadjoh kompromis CTS #5 koji baca strunu 6 kao blesav  :hammer: :hammer: :hammer:

Vrh Dno