CTS Affinity X

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Inace ima da bude ne Oholi nego Ohohoholi xaaxaxaxxa  :hammer: :hammer: :hammer:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Nebo, ja sam ti starog kova,  musicarac je za musicarenje bez obzira na klasu, zato uzeh elite SD :)

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
To sam i ja mislio ,al dzaba kad je ovaj bolji ,posle 3 sd- a ovaj mi je bio i ostao revolucija :)

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
A Maric se na hvali,da mu je stap posle remonta postao pravi X,stap je sad fantastican kao sto ti i rekoh,sama promena na rec karike ce napraviti ekstra akciju

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Može da se promeni, ako umesto jednostopalnih staviš dvostopalne sprovodnike. To smo radili na varaličarcima. Sad će Boki da mi kaže, ovo su mušičarci....

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ne izmisljajte, akcija blanka je nepromenjiva i definisana iskljucivo vrstom materijala, debljinom zidova i konusom. Nikakve karike ne menjaju akciju ni na jednom stapu. Mogu da uspore ili ubrzaju odziv vrha i subjektivni osecaj ali to nema veze sa akcijom. Nece fast stap postati medium fast tako sto ces mu staviti teze karike niti ce medum stap postati fast pa taman bio i bez karika.

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
vatas se za sitnice koje realno ne znace nista prosecnom ribolovcu
zna se prostonarodno receno sta se podrazumeva kada se kaze akcija
subejktivni osecaj je mnogo bolji,isto se ponasa ,ali apsolutno isto kao i moj stap,a rekao si da nemaju dodrinih tacaka  :hammer:

u svakom slucaju akcija nije promenjena,ali klasa sigurno jeste razlika u tezini karika je skoro 2g koliko iznosi i razlika izmedju klase 5 i 6

Vrh Dno