CTS Affinity X

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Kad dodjes na Gradac moze uvek.. tamo imam posebnu inspiraciju :)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
A Bakiju cu osim legla zmija da pokazem I leglo strsljenova  :hammer: :hammer: :hammer:

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
Moram priznati da Maric stvarno izbacuje ceo kanap,sem ako nije skratio running line  :hammer:
mozda je cak i na to spreman  :hammer:

meni fali metar da izbacim ceo neki sage-ov DT,nisam siguran ni koje je duzine,Prota bi mogao znati

ja ne znam za Marica,al ja nisam nikad vezbao sem na pecanju,moze biti da su stapovi u pitanju  :D

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Evo mozete obojica da mi demonstrirate to na Adi, prvi dan bez vetra. Placam kafu ako je tako. :)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Meni stap u Valjevu  :( mada cekam Kanap da probam MX trebao bi ovih dana da stigne tako da Ada moze :)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
simpson H je napisao(la):
Evo mozete obojica da mi demonstrirate to na Adi, prvi dan bez vetra. Placam kafu ako je tako. :)
pazi da nije  :D placas kafu?  ajde ulozi ona piva sto si dobio , pa ce maric ako dobije da mi oprosti jer sam na njega izgubio  :doh:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Kako si izgubio kad sam 12 ti tj nisam fenjeras :) Simpson a ni drugi ne shvataju ozbiljno da cu da ih pocepam sledece godine u Ligi :) mada Simpson potajno navija ză mene al nece da prizna :)

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Maricu ne talasaj, rekao sam na Moravici fenjeras a na Gradcu ispod 10. Vrati se pa procitaj ponovo.
A sto se tice cepanja sledece godine, mozes samo drva za ogrev da cepas :)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
simpson H je napisao(la):
A sto se tice cepanja sledece godine, mozes samo drva za ogrev da cepas :)
zbog ovakvih izjava razmisljam da preuzmem na sebe pripremanje takmicara marica za sezonu 2016  :yeswink: pripreme ce biti na moravi i prvo ce nedelju dana da mi nosi punu cuvarku po ceo dan u cilju nabijanja kondicije ...a ujedno i privikavanja na cuvarku koja je obavezna na takmicenju  :smoke:
necu vise da pricam o sadrzaju i tehnologiji treninga zbog mogucih zloupotreba  :D

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Naravno sasast i ti si u mom timu da ne bih sad nabrajao clanove jer bi potrajalo a od nekih imena bi se smrzli pojedinci xaxaxa xaxaxa nego da pozelimo mi sve najbolje reprezentaciji na svetskom :) Ziveli..

Vrh Dno