Sad sam primetio. Ovo X znaci da je brz stap?maric je napisao(la):E Ilija onda uzmeš 9.6 #3 X i završiš.
neba je napisao(la):Dobijes brz stap klase #3 na 9'6''izvini malo sale nije na odmet
pri izboru mozes uzeti u obzir sa je X xtra fast stap i bas je brz i podnosi jace strune,ja sam sa sa X904 bacao strunu klase 6 i pecao na Drini i rio gold #5 pre toga
Mx karakterisan kao medium fast je fast stap kao i Z Axis i do sada sa svim strunama koje sam probao odgovara mu klasa koja i jeste (mada izuzetno baca i najbolje mu lezi vision extreme distance 5) dakle trpi i underlining ,a sa nekima mu i prija
a X trazi tezu strunu i trpi overlininig ,nadam se da ce ti to biti od koristi
sto se tice drzanja ribe oba su mi odlicna i prave pravu punu parabolu (nisu kruti) sa tim sto MX pruza mozda malo vise uzitka u smislu savijanja
neba je napisao(la):po 380e svaki,sa recoil opremom i flor grade plutom,u suprotnom moze da se ustedi 25 e na karikama ,40e na halteru i 15 e na pluti ,a ja sam jos kupovao i sam konce za karike(zbog zeljene boje odnosno transparentnosti) to i nije neka cifra(mislim za konce)
a za 18 ne smem ni reci,posto ima torzite karike koje kostaju koliko i dobar stap![]()
maric je napisao(la):Pa ti meni Džoni ne veruješ? Ccc....sve zavisi od opreme. Ako znaš da veze s sprovodnice i stavljas pultu štap može da te izadje i 240e npr ako uzmeš neke bzv komponente ali ako već praviš štap uzmi sve da valja pa ako se zajebes da lukas ko covek Xaxaxaxaxaxaxa.